Colecții

MODERNE, FEMININE, RESPIRAND FRUMUSETE. Colectia este inspirata de doua tendinte: una, cu linii simple ce urmaresc formele corpului; cealalta – volum spectaculos.
2016 PRONOVIAS Bridal Collections
Asa cum ne-a obisnuit, Divine Atelier pregateste o noua colectie de rochii de mireasa.
White Pearl aduce prin colecţia Elysee, aerul nostalgic al petrecerilor elegante, boeme şi rafinate. Fie că preferă nobleţea dantelei lucrate manual sau foşnetul taftalei, mireasa anului 2014 va fi fermecată de povestea pe care White Pearl o spune în acest sezon.
Noua colectie de Mirese Natalia Vasiliev pentru 2014-2015 este o explorare a celebrei rochii, abordata dintr-o viziune contemporana, de o plasticitate aparte.
Noua colecție Zuhair Murad a fost dominată de dantela romantică însă a inclus și elemente curajoase precum pantalonii, rochia scurtă de mireasă și un accesoriu semnătură extrem de chic: centura aurie.
Croieli feminine și materiale fluide încadrate de detalii gingașe, acestea sunt trăsăturile celei mai noi colecții Jesus Peiro pentru sezonul primăvară-vară 2013.
Colecția Pronovias pregătește pentru noul sezon rochii diafane, care flatează orice siluetă și adaugă un plus de gingășie prin coronițele bogate de flori.
Caută inspiraţia pentru costumul jumătăţii tale în colecţia Archetipo Cleofe pentru primăvara 2013. Care este preferatul lui?
Noua colectie de ”Cruise” semnata Natalia Vasiliev este dedicata mireselelor ce iubesc calatoriile si sezoanele calde pentru evenimente speciale.
 
Single Sign On provided by vBSSO