Acasă Rochii de mireasă

Rochii de mireasă

rochia de mireasa 2 in 1
Ce inseamna rochia de mireasa 2 in 1? Si, cel mai important: ti se potriveste? E momentul sa spui „Da” acestei optiuni si sa afli daca acest tip de rochie este potrivit pentru ziua ta cea mare! Pentru inceput, e bine sa stii ca aceste rochii de mireasa se potrivesc...
rochii de mireasa
Ultimele tendințe de modă pentru rochii de mireasă 2018-2019 au fost deja prezentate la Milano, Londra și New York. Modelele sunt create și lucrate manual de designeri, iar colecțiile oferă stiluri noi, materiale de calitate maximă, o multitudine de detalii unice, delicate, care fac rochiile să fie elegante și...
Fiecare femeie își dorește să fie în pas cu moda deoarece astfel se simte mai frumoasă și are senzația că duce o viață minunată. Problema este ce ar trebui să facă pentru a trăi mai bine și mai frumos. O viață de vis înseamnă să ai experiențe frumoase și...
Parlor, brandul demi-couture românesc, și-a lansat de curând ultima colecție dedicată mireselor, cuprinzând 15 piese vestimentare plus accesorii, disponibile în prezent în showroom-ul din București – Strada Silvestru nr.6.
MODERNE, FEMININE, RESPIRAND FRUMUSETE. Colectia este inspirata de doua tendinte: una, cu linii simple ce urmaresc formele corpului; cealalta – volum spectaculos.
Cauți inspirație pentru rochia de mireasă? Ce spui de aceste rochii albe purtate de vedete pe covorul roșu de la Globul de Aur 2016?
Ca mai toate fetiţele care s-au hrănit cu poveşti cu prinţese, zâne şi Cenuşărese toată copilăria, am ştiut și eu de pe la cinci ani ce fel de rochie de mireasă îmi doresc.
Sandra este o tânără discretă și reținută în detalii despre viața ei personală. Dar ne-a permis să aruncăm o privire în sufletul ei de viitoare mireasă și am descoperit o ființă romantică și blândă, de-o feminitate senzuală și inocentă totodată. Iar rochiile, trebuie să recunoașteți, i-au venit impecabil!
Nu te simți foarte atrasă de noile colecții de rochii de mireasă, dorindu-ți să arăți ca o prințesă de început de secol? Acest pictorial va fi pe placul tău!
De-a lungul timpului, design-ul rochiilor de mireasă s-a schimbat destul de mult. Iată evoluția rochiilor din cea mai specială zi a unei femei!
Single Sign On provided by vBSSO