Acasă Pentru mire Costum și accesorii mire

Costum și accesorii mire

Nu doar miresele trebuie să arate impecabil în ziua nunții, ci și mirii. Află care sunt avantajele unui costum de mire la comandă, pentru ca viitorul tău soț să arate excelent.
Un costum la comandă excelent executat este un adevarat must-have în garderoba oricărui bărbat.
Sunteti un cuplu nonconformist si va doriti sa aveti o nunta care sa va reprezinte? Miresicile au atatea modalitati de a fi originale, asa ca trebuie sa ne indreptam acum atentia si asupra mirelui. Iata cele mai populare 5 trenduri in 2013.
Esti atat de ocupata cu gasirea rochiei de mireasa, plus a bijuteriilor si accesoriilor potrivite, incat ai uitat de tinuta viitorului tau sot? Iata cateva tendinte ale costumului de mire care iti pot da idei.
Chiar daca la o nunta, mireasa este in centrul atentiei, asta nu inseamna ca mirele e mai putin important. Sau mai putin vizibil... Asa ca fa tot posiblul sa-ti alegi costumul care se potriveste cel mai bine atat corpului, cat si felului tau de a fi.
Camasa de mire trebuie aleasa cu mare grija, pentru ca nu e o haina banala, de zi. Imbracat cu ea, vei fi in centrul atentiei toata ziua. O vei purta in fata altarului si vei aparea in fotografii alaturi de iubita ta si de invitati.
 
Single Sign On provided by vBSSO