Acasă Pentru mire Costum și accesorii mire

Costum și accesorii mire

Vrei să afli noile tendințe pentru acest an în materie de costume de mire? Aici poți afla toate detaliile legate de materiale, culori, modele și totodată despre ce au creat designerii în ultimul timp. Din fericire, datorită designerilor, eleganța pare să câștige din nou teren în acest an, în...
sfaturi vestimentare
Costumul rigid cu batistuță și papion nu e pentru oricine. Dacă și mirele tău e nonconformist, avem câteva idei numai bune pentru o nuntă de vară. Casele de modă se întrec în a lansa rochii și accesorii pentru mirese, în vreme ce mirii trebuie să se mulțumească cu o...
Nu doar miresele trebuie să arate impecabil în ziua nunții, ci și mirii. Află care sunt avantajele unui costum de mire la comandă, pentru ca viitorul tău soț să arate excelent.
Un costum la comandă excelent executat este un adevarat must-have în garderoba oricărui bărbat.
Sunteti un cuplu nonconformist si va doriti sa aveti o nunta care sa va reprezinte? Miresicile au atatea modalitati de a fi originale, asa ca trebuie sa ne indreptam acum atentia si asupra mirelui. Iata cele mai populare 5 trenduri in 2013.
Camasa de mire trebuie aleasa cu mare grija, pentru ca nu e o haina banala, de zi. Imbracat cu ea, vei fi in centrul atentiei toata ziua. O vei purta in fata altarului si vei aparea in fotografii alaturi de iubita ta si de invitati.
Single Sign On provided by vBSSO