Tort de nuntă

Tortul este ultima impresie cu care pleacă invitații tăi acasă, așadar trebuie să faci o alegere cât mai impresionantă. Iată care sunt trendurile anului 2014 în ceea ce privește designul lor.
Dacă tot investești în mărturii pentru nuntași, alege unele care produc o impresie pe termen lung: delicatese în ambalaje utile.
Propietara unei brutării din Statffordshire, Marea Britanie, a creat un tort sub forma unei rochii de mireasă în mărime naturală.
Un tort cu adevarat excentric, pentru nunțile excentrice. Ce îl face atât de scump, totuși?
Chiar daca nu e la fel de important ca rochia de mireasa, tortul miresei necesita si el o cautare atenta. Iata intrebarile care te pot ajuta sa gasesti un cofetar priceput!
Tortul de mireasa poate fi gasit azi intr-o multime de forme, arome si de culori. Ceea ce nu-ti face alegerea mai usoara, stim... Iata insa 8 idei care te pot ajuta sa dai o nota speciala tortului nuntii tale!
Daca vrei sa te implici serios in prepararea tortului nuntii tale, iata cateva idei de torturi si cremele cu care poti sa le umpli. Alege, combina si experimenteaza pentru a descoperi exact tortulpe care ti-l doresti!
Desi nu le vedem defiland pe podium, si torturile de mireasa se supun unor tendinte. Pentru nunta ta, indrazneste mai mult decat un tort etajat cu crema de unt si flori decorative.
Vrei ca tortul nuntii tale sa fie perfect, "la pièce de résistance" care sa-i uimeasca pe toti? Miresici ti-a pregatit cateva idei si modele care sa te inspire!
Cum ai putea rezista acestor prajiturele delicioase care devin din ce in ce mai populare in lume, la tot felul de evenimente, inclusiv la nunti?
 
Single Sign On provided by vBSSO