Tort de nuntă

La fel cum rochiile, coafurile și machiajul miresei s-au schimbat destul de mult în ultimul secol, și torturile de nuntă au cunoscut o evoluție interesantă.
Dacă la capitolul arome dictează gusturile proprii, la capitolul design nu există niciodată prea multe sugestii pentru tortul de nuntă.
Tortul este ultima impresie cu care pleacă invitații tăi acasă, așadar trebuie să faci o alegere cât mai impresionantă. Iată care sunt trendurile anului 2014 în ceea ce privește designul lor.
La fel ca povestea voastră de iubire, nunta, cu toate elementele ce o compun, este un eveniment unic și personal.
Dacă tot investești în mărturii pentru nuntași, alege unele care produc o impresie pe termen lung: delicatese în ambalaje utile.
Propietara unei brutării din Statffordshire, Marea Britanie, a creat un tort sub forma unei rochii de mireasă în mărime naturală.
Un tort cu adevarat excentric, pentru nunțile excentrice. Ce îl face atât de scump, totuși?
Chiar daca nu e la fel de important ca rochia de mireasa, tortul miresei necesita si el o cautare atenta. Iata intrebarile care te pot ajuta sa gasesti un cofetar priceput!
Tortul de mireasa poate fi gasit azi intr-o multime de forme, arome si de culori. Ceea ce nu-ti face alegerea mai usoara, stim... Iata insa 8 idei care te pot ajuta sa dai o nota speciala tortului nuntii tale!
Daca vrei sa te implici serios in prepararea tortului nuntii tale, iata cateva idei de torturi si cremele cu care poti sa le umpli. Alege, combina si experimenteaza pentru a descoperi exact tortulpe care ti-l doresti!
 
Single Sign On provided by vBSSO