Do it yourself

Ȋţi spunem cum să decorezi un candy bar ieftin, dar foarte trendy.
S-a terminat cu buchetele sofisticate şi costisitoare, noul trend impune simplitate “home made”.
Învață să faci singură invitații de nuntă deosebite!
Pentru miresicile creative, dornice să își personalizeze nunta, am adunat câteva idei de decorațiuni DIY (handmade) din sticlă foarte chic și simplu de realizat.
Ai îndeajuns de multă încredere în domnișoarele de onoare să organizezi petrecerea burlacițelor la tine acasă? Iată cele mai sofiscticate și savuroase cocktail-uri pentru o petrecere... pe gustul tuturor!
Florile din hârtie sunt o soluție accesibilă pentru decorațiunile de nuntă. Obții același efect impresionant ca în cazul florilor naturale cu mai puține costuri și mai multă distracție!
Te interesează să faci totul diferit față de ceilalți? Inspiră-te din bijuteriile create prin tehnica de quilling pentru invitații, mărturii și chiar bijuterii.
Ești mare fan al obiectelor meșterite manual și vrei să le adopți cu orice preț la nunta ta? Ia în considerare și aceste aspecte.
Vrei să le oferi încă un motiv în plus invitaților tăi să își amintească de nunta ta cu mare drag? Creează chiar tu un candy bar atrăgător urmând sfaturile noastre.
Ai reușit în sfârșit să găsești perechea potrivită de pantofi care nu îți va tortura picioarele și care te fac să arăți mai bine. Cu toate astea, nu le-ar strica un mic upgrade.
Single Sign On provided by vBSSO