Decorațiuni

Toamna timpurie este una dintre cele mai frumoase perioade pentru nunțile în aer liber. Natura explodează în mii de culori, lumina e mai blândă, iar florile și fructele abundă.
O alcătuire armonioasă a decorului se face cu gust și atenție pentru detaliu. Decorul este o parte importantă a nunții tale, el participă din plin la punerea în scenă a evenimentului.
De Sarbatori, surprinde-i pe cei dragi cu un cadou unic, plin de emotii: fotocarti personalizate de la CEWE.
Esti in dubiu in privința mărturiilor? Un sondaj realizat pe forumul miresici.ro a relevat că sunt importante, dar că te poți lipsi de ele.
Dacă în materie de rochii și accesorii ești mai mult decât informată, în materie de decoruri vegetale poate n-ar strica să te punem la curent cu ce se poartă.
Poate că nu îți petreci ziua întreagă în mașină, dar merită și aceasta o „înfrumusețare” pentru ziua nunții. Iată care sunt propunerile noastre!
Calele albe sunt o alegere perfecta pentru a fi incluse in aranjamentele florale pentru nunta si nu numai. Doar o mireasa indrazneata va alege o tematica alba pentru nunta sa. Descopera cele mai elegante si sofisticate 5 utilizari ale acestor flori deosebite.
Anul acesta se poarta decoratiunile de basm, care parca plutesc. Suspendate in asa fel incat sa para ca esti intr-o poveste, poti sa le folosesti atat la nunta si la petrecerea burlacitelor, cat si dupa nunta, in decorarea casei.
Decoratiunile de Craciun sunt una dintre partile importante ale decorarii intregii case in spirit de sarbatoare.
Suntem tinere, frumoase si, de cele mai multe ori, pana acum ne-am obisnuit mai mult sa primim flori. In afara de buchetele alese ocazional pentru prietene sau mama, experienta noastra in a alege decoratiuni florale potrivite unui eveniment este relativ mica.
 
Single Sign On provided by vBSSO