Decorațiuni

Toamna timpurie este una dintre cele mai frumoase perioade pentru nunțile în aer liber. Natura explodează în mii de culori, lumina e mai blândă, iar florile și fructele abundă.
O alcătuire armonioasă a decorului se face cu gust și atenție pentru detaliu. Decorul este o parte importantă a nunții tale, el participă din plin la punerea în scenă a evenimentului.
Esti in dubiu in privința mărturiilor? Un sondaj realizat pe forumul miresici.ro a relevat că sunt importante, dar că te poți lipsi de ele.
Dacă în materie de rochii și accesorii ești mai mult decât informată, în materie de decoruri vegetale poate n-ar strica să te punem la curent cu ce se poartă.
Decoratiunile de Craciun sunt una dintre partile importante ale decorarii intregii case in spirit de sarbatoare.
Suntem tinere, frumoase si, de cele mai multe ori, pana acum ne-am obisnuit mai mult sa primim flori. In afara de buchetele alese ocazional pentru prietene sau mama, experienta noastra in a alege decoratiuni florale potrivite unui eveniment este relativ mica.
Desi traditia la noi e mai recenta, daca ai o nunta cu maximum 80 de invitati, bufetul suedez poate fi o idee extraordinara.
Dincolo de propunerile organizatorilor de nunti, gandeste-te la semnificatia marturiilor. O scurta istorie a acestora te va ghida catre alegerea perfecta!
Inspirat dintr-o veche metoda de sculptat in fructe si legume si avandu-si originea la Curtile Regale thailandeze, carvingul a capatat amploare si la noi, fiind extrem de apreciat la evenimente.
De la primele lumanari confectionate de egipteni la cele sofisticate pe care le vezi astazi la evenimente speciale a fost cale lunga, din care a rezultat o mare diversitate. Iata cum sa alegi cu stil lumanarile de la nunta ta!
Single Sign On provided by vBSSO