Acasă Noutăți

Noutăți

În decorul de poveste al Le Château - Castelului din Inima Capitalei, Raluca Zenga și-a lansat, ieri, primul volum de poezii din carieră: “Dragostea 3D”, o carte dedicată soțului ei, binecunoscutul Walter Zenga. Evenimentul s-a desfășurat sub forma unui afternoon tea autentic, o întâlnire informală cu prietenii și cunoscuții familiei...
De 26 de ani, accesul la educație în mod egal pentru toți copiii a fost prioritatea esențială a programelor derulate de Salvați Copiii România, pentru că educația este singura condiție fără de care o societate nu poate evolua și nu poate rupe lanțul discriminărilor.
Nu rata ediția de septembrie a revistei Marie Claire, din 30 august la toate punctele de difuzare a presei!
Nu rata ediția de iulie-august a revistei Marie Claire, din 28 iunie la toate punctele de difuzare a presei!
El ţi-a adresat întrebarea; tu ai acceptat propunerea. Le-aţi spus şi pãrinţilor despre decizia voastrã şi, ulterior, aţi fãcut public marele anunţ. Acum mai aveţi nevoie doar de locaţia perfectã pentru ziua voastrã specialã şi de o echipã de profesionişti care sã vã ajute sã planificaţi totul în detaliu.
Încă nu ai găsit locul perfect pentru o nuntă de basm? Ramada Hotel & Suites Bucharest North poate transforma visele tale în realitate!
Simfonia Ballroom vine anul acesta cu o oferta senzationala – 70 de euro pe persoana pentru pachetul Ultra All Inclusive.
B&BSHOP scoate la vânzare cel mai scump ceas disponibil online, un Perrelet ediție limitată.
Ramada Hotel & Suites Bucharest North este locul ideal pentru a începe această călătorie, cu atât mai mult cu cât în 2016 vă aşteptăm cu discounturi generoase: 10% discount pentru evenimentele organizate sâmbăta şi 30% pentru evenimentele organizate duminica!
Vrei să ai o nuntă cu adevarat specială? Nu e nevoie să alegi o tematică deosebită sau decorațiuni extravagante! Ieși în evidență printr-o activitate nouă, care îmbină distracția invitaților tăi cu utilitatea de a avea fotografii nelimitate înca din timpul nunții.
 
Single Sign On provided by vBSSO