Acasă Miresici în revistă

Miresici în revistă

Ți-ai imaginat vreodată că poți fi vedeta pe coperta unei reviste? Te anunțăm acum că nu e nicio utopie!
La nici 28 de ani, Mihaela Manea, cunoscuta pe forumul Miresici.ro drept ManeaMihaela, e sotie si mama unui baietel de trei ani, are cariera pe care si-a dorit-o mereu, calatoreste mult, iubeste si este iubita. Si nu se opreste aici...
Maria Raich, cunoscuta pe forumul Miresici.ro drept BlueEyedGirl, l-a iubit pe Ovidiu Butnariu de cand era mica. Povestea de dragoste ca-n cartile cu printi si cai albi s-a scris in judetul Hunedoara, cu singura diferenta ca mirele a venit calare pe o... motocicleta; iar in loc de palat, cei doi prefera cortul si muntele.
Mihaela-Cristina Nica, cunoscuta pe forumul Miresici.ro drept cris_24, una dintre castigatoarele concursului Miresici.ro, este subiectul acestei metamorfoze.
Roxana Moraru - cunoscuta pe fromul Miresici.ro drept rox_vdh - e romanca, Sander Van Den Haak e olandez, dar traiesc impreuna in Spania. Sunt fotografi artisti si isi petrec timpul calatorind si fotografiind. La sfarsitul acestei veri, s-au casatorit... de doua ori: o data in Spania, o data in Romania.
Ce sa faci cand esti in situatii la care nu te-ai gandit sau in care ti-ai jurat ca n-o sa ajungi vreodata?! Pai, cam ceea ce am invatat eu in ultimii doi ani...
Rozica Bursumac, cunoscuta pe forumul Miresici.ro drept paradise, are 26 de ani, a studiat Managementul, dar lucreaza intr-o firma de vanzari IT. E maritata de cinci ani, ii place mult sa citeasca, sa calatoreasca, sa asculte muzica si adora Grecia. Iata un portret al unei moderatoare model.
Arina Tomescu, cunoscuta pe forumul miresici.ro drept ayana2010, are 26 de ani, a absolvit ASE, este maritata de cinci ani si are un baietel de patru luni. Locuieste in Pitesti, ii place foarte mult sa citeasca, sa calatoreasca si sa gateasca. Priviti aici portretul unei moderatoare model.
Daca astrele ar putea vorbi, acum nu le-ar mai tacea gura. Asta pentru a povesti despre o dragoste pe cat de frumoasa, pe atat de emotionanta: iubirea dintre Violeta (cunoscuta pe forumul miresici.ro drept ateloiv 2012) si Mihai.
Raluca Matei, cunoscuta pe forumul miresici.ro drept cita_ralu, mai avea trei saptamani pana la "rolul" vietii ei: mireasa la propria nunta. Asa ca sedinta foto pe care a castigat-o la concursul revistei Miresici a picat la tanc, precum o repetitie impromptu.
Single Sign On provided by vBSSO