Acasă Luna de miere

Luna de miere

Luna de miere va fi prima voastră vacanță petrecută împreună, ca familie. Va fi o vacanță în care veți sărbători iubirea, viața în doi și promisiunile pe care vi le veți face atunci când vă veți căsători. Deși mulți tineri căsătoriți aleg să își petreacă luna de miere pe...
Cum sunt city break-urile romantice în realitate? Sigur, varianta Instagram pe care o vezi în toate mărturiile de vacanță e cea cu un cuplu peste măsură de îndrăgostit descoperind lumea. Dar city break-urile în cuplu sau vacanțele romantice nu sunt întotdeauna rupte din filme romantice.
Orice mireasă își dorește ca totul să meargă perfect în ziua nunții, iar tot stresul acumulat în lunile de pregătire a evenimentului poate face ca și cel mai mic detaliu greșit să îți strice buna dispoziție.
Intră pe Shopping Guide și descoperă cele mai noi produse de la Motivi, Secuiana, Coty, Niran, LG sau Polar! Află noutățile, pune-te în pas cu moda și alege ce ți se potrivește, fără să mai fie nevoie să-ți pierzi ore-n șir prin magazine.
Nu rata ediția de primăvară-vară a revistei Beau Monde Mirese, din 29 martie la toate punctele de difuzare a presei!
Un kit esențial, de nelipsit în primul an de viață al bebelușului tău.
Ediția de iarnă a revistei Beau Monde Mirese te întâmpină cu un aer de prospețime și romantism.
E fain să te căsătorești, dar și mai faină e luna de miere care urmează după. În sfârșit împreună, cu destinația: raiul pe pământ! Mai sunt doar câteva detalii de luat în calcul înainte de plecare.
Este unul dintre cei mai căutați fotografi de nuntă din România. Pune multă pasiune în munca ei, se ferește de clișee, iar rezultatele sunt spectaculoase. Am stat de vorbă cu ea și ne-a dezvăluit câteva secrete de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi fotograful pentru cel mai important eveniment din viața ta
Cartea “Pe tocuri în bucătărie” poate fi achiziționată de la orice punct de difuzare a presei, la prețul de 29,99 lei.
 
Single Sign On provided by vBSSO