Acasă Accesorii mireasă Genți și mănuși

Genți și mănuși

Mănușile nu mai au un rol funcțional, chiar daca afara este frig, ci doar estetic.
Ca să-ți facem treaba mai ușoară, iată care sunt cele mai importante 7 lucruri pe care trebuie să le ai la tine în ziua nunții.
Poseta nu e indispensabila unei mirese, dar parca tinuta nuptiala nu e completa fara acest accesoriu. In plus, nu e comod sa apelezi la mama sau la domnisoara ta de onoare ori de cate ori trebuie sa-ti stergi o lacrima sau sa-ti retusezi machiajul...
Mai mult decat un accesoriu practic, care sa acopere bratele si sa tina de cald, manusile anului 2012 sunt folosite ca detalii stilistice care transforma tinutele de mireasa in aparitii de neuitat, inedite, elegante si sofisticate.
Nu doar rochia are puterea de a te scoate in evidenta in ziua nuntii. Accesoriile sunt si ele foarte importante, iar o geanta neobisnuita poate da intregii tinute un aer sofisticat si excentric. Inspira-te din modelele de pe catwalk si creeaza-ti propria geanta "statement"!
In trecut, manusile reprezentau acele accesorii fara de care nici o femeie respectabila nu iesea din casa. In zilele noastre, insa, sa porti manusi la o tinuta casual a devenit demodat. Chiar si asa, eleganta si aerul sofisticat pe care manusile le confera unei tinute nu s-a pierdut. Decide ce tip de manusi vei adauga accesoriilor tale de nunta.
Ai nevoie de geanta intr-o zi obisnuita, darmite in ziua nuntii, cand trebuie sa te pregatesti cu "armele" potrivite pentru o multime de situatii neprevazute.
Un fir tras la dres, o durere subita de cap, machiaj "scurs"... oricui i se poate intampla sa aiba parte de surprize neplacute in ziua nuntii. Dar tu vei stii cum sa le rezolvi!
 
Single Sign On provided by vBSSO