Acasă Frumusețe Trucuri de styling

Trucuri de styling

Cât de efemeră este gloria rochiei de mireasă... Azi e cea mai importantă avuție din viaţa ta, mâine se transformă într-un maldăr voluminos de tulle, greu de înghesuit în debara.
Ai o conformație mai specială sau... bebe s-a grăbit puțin să apară înainte să faceți nunta? Nu știi ce rochie te-ar avantaja?
Rochia de mireasă tip sirenă ocupă locurile fruntașe în topul preferințelor femeilor, dar nu oricine poate purta cu succes un astfel de model. Iată care sunt regulile de care trebuie să ții cont!
Dacă nu ai norocul să o găsești în primul magazin în care intri, ”vânătoare” de rochii de mireasă se poate dovedi o sursă importantă de stres și frustrare.
Iată care sunt sfaturile noastre pentru a alege setul de lenjerie intimă care să te facă pe tine să te simți sexy iar pe soțul tău să îl incite în prima noapte ca soț și soție.
Înainte să mergi să îți alegi modelul rochiei de mireasă este bine să afli un detaliu important. În ce categorie de formă a corpului te încadrezi și care sunt croielile care te avantajează?
Aceste patru tipuri de rochie de mireasa nu se demodeaza niciodata si sunt cel mai des intalnite modele, indiferent de colectie sau de sezon. Afla ce tip de silueta avantajeaza fiecare dintre ele!
Indiferent incotro ar sufla vantul schimbarilor de stil de la un an la altul, in universul rochiilor de mireasa anumite croieli raman constante si atemporale.
Bun, asadar nu esti la prima plimbare spre altar. Pe vremuri, asta se taxa prin interdictia de a purta alb. Acum, nu ai absolut nicio problema cu... imacularea.
Sani mai mari, talie mai bine definita, picioare mai lungi... Poti sa te bucuri de toate acestea daca alegi rochia potrivita pentru corpul tau! Iata cum sa o gasesti, in functie de ce iti doresti sa valorifici la tine sau, din contra, sa ascunzi.
 
Single Sign On provided by vBSSO