Acasă Frumusețe Îngrijire

Îngrijire

Se apropie ziua cea mare si vrei sa arati impecabil din toate punctele de vedere? Iti doresti ca chipul tau sa radieze de fericire la propriu? Atunci rasfata-l inainte de nunta cu unul din cele mai rapide si eficiente tratamente de estetica faciala! E foarte simplu: tot ce ai...
În cea mai frumoasă zi din viaţa ta detaliile fac diferenţa, iar manichiura este unul dintre punctele forte care contribuie la imaginea ta de ansamblu.
Ȋţi dăm cinci super-beauty tips pentru ca tu să fii picture perfect ȋn ziua nunţii tale.
Rezista el cat rezista, dar la un moment dat incepe sa dea semne de slabiciune... E timpul ca parul tau sa isi recapete titlul de podoaba capilara! Accepti provocarea?
O regula de aur spune „sa nu te duci la culcare suparata”! Noi ne-am permis sa mai adaugam cateva precizari...
Cu siguranță te-ai gândit cum vor arăta sprâncenele tale în ziua cea mare! Iată o variantă revoluționară și extrem de convenabilă – tatuajul semipermanent „ombré”...
Coafura aleasă pentru cea mai importantă zi din viața ta poate avansa la gradul „mai mult ca perfect” dacă părul ar prinde mai multă... putere!
Ce mod mai bun de a îmbina utilul, adică pregătirile pentru nuntă, cu plăcutul– relaxarea, decât să vă faceți o dublă programare la Spa?!
Ești ca un burete ce absoarbe orice informație legată de frumusețe, acum că te pregătești de nuntă? Nu-ți încărca memoria inutil, iată care sunt regulile de aur pentru o piele frumoasă.
E aproape imposibil să nu alegi o rochie de mireasă cu vedere la cea mai sexy zonă de pe corp! Și, fie că alegi un colier impunător sau... nimic, e important să afișezi un decolteu ca-n revistele de modă!
Single Sign On provided by vBSSO