Acasă Frumusețe

Frumusețe

machiaj mireasa
Nunta este fara indoiala un eveniment major, asteptat cu nerabdare de tinerele care isi propun sa straluceasca la propriu in cadrul evenimentului. Planul pentru organizarea nuntii se face in detaliu, pana la cel mai mic amanunt, si include de la identificarea locatiei si contractarea celor mai bune servicii, pana...
tratamente de infrumusetare
Când vine vorba de nuntă, sigur, fiecare mireasă își dorește să arate extraordinar și să se simtă minunat. Alături de rochia de mireasă care trebuie să fie de vis, contează ca o mireasă să aibă chipul frumos și silueta perfectă. De aceea, cu ceva timp înainte de nuntă, dieta,...
Se apropie ziua cea mare si vrei sa arati impecabil din toate punctele de vedere? Iti doresti ca chipul tau sa radieze de fericire la propriu? Atunci rasfata-l inainte de nunta cu unul din cele mai rapide si eficiente tratamente de estetica faciala! E foarte simplu: tot ce ai...
dantura
In ziua nuntii, zambetul este cel mai important accesoriu - de care depinde, in mare masura, reusita fotografiilor. Ca sa poti obtine insa o dantura stralucitoare, chiar si atunci cand stomatologul iti cunoaste istoricul si stie ce proceduri sa iti recomande, este important sa cunosti chiar tu care sunt...
Printre cele mai mari griji ale unei femei înainte de căsătorie se numără ploaia în ziua nunții și apariția unui coș încăpățânat chiar în dimineața zilei în care are loc marele eveniment.
Oricât ai planifica în avans pentru ziua cea mare, situații neprevăzute pot apărea întotdeauna, așa că e bine să fii pregătită pentru orice. Dacă nu vrei să intri în panică și să gestionezi situația pe loc, există soluții salvatoare pentru orice urgență în materie de beauty.
Orice femeie își dorește să arate perfect în ziua nunții. De la rochia cea mai frumoasă, la cei mai eleganți pantofi și cele mai stilate accesorii, toate acestea contibuie la look-ul de ansamblu al unei mirese, însă detaliile sunt cele care finisează o apariție desăvârșită. Un zâmbet de un alb strălucitor este, cu siguranță, unul dintre ”accesoriile” care te vor face o mireasă cu adevărat perfectă.
Am pregătit pentru tine o dietă care te va ajuta să slăbeşti sănătos şi să nu mai pui niciodată kilogramele la loc. Într-un cuvânt, vei reînvăţa să mănânci şi să ai grijă de tine pentru a arăta la fel de bine şi la nunta de argint!
În cea mai frumoasă zi din viaţa ta detaliile fac diferenţa, iar manichiura este unul dintre punctele forte care contribuie la imaginea ta de ansamblu.
Pe lângă o alimentație sănătoasă și o fericire inexplicabilă, mai ai un singur pas de efectuat pentru a avea o piele radioasă și fără cusur în ziua cea mare.
Single Sign On provided by vBSSO