Acasă Frumusețe

Frumusețe

tinute nunta
În această vară se căsătorește prietena ta cea mai buna, verisorul tău și colega ta preferata de la job, cea cu care bei cafeaua în fiecare dimineață. Evident… ai primit invitații la toate aceste evenimente, pe care le-ai și acceptat. Ei bine, am putea spune că aceaste invitații vin...
vopsirea parului
De cele mai multe ori, când femeile își doresc o schimbare de look, mai ales una evidentă, cel mai vizat este părul, în special culoarea acestuia. Unele sunt mai îndrăznețe și aleg din start o nuanță total opusă celei actuale, altele aleg schimbarea treptată a culorii. Indiferent de opțiune, multe...
probleme la nunta
Ce te faci dacă în ziua nunții transpiri abundent, te bat pantofii sau ți se scurge machiajul? Situații neprevăzute și neplăcute se pot întâmpla oricărei mirese, dar tu vei fi pregătită pentru orice!
tratamente cu miere
Mierea are proprietăți hidratante, antioxidante și calmante, motiv pentru care este utilizată în tratamentele homemade atât pentru piele, cât și pentru păr.
exercitii abdomen
A trecut ceva timp de cand ai cumpărat rochia de mireasă și ai adăugat câțiva centimetri în talie? Nu te panica! Poți să ai un abdomen plat cu ajutorul acestor exerciții simple.
mireasa cu par scurt
Stereotipul transmis din moși strămoși stabilește că „mireasa perfecta” are părul lung și strălucitor, aranjat în coafuri sofisticate. Dar fiecare mireasă e perfectă în felul ei, iar cele cu păr scurt sunt cât se poate de grațioase și naturale.
coafura de mireasa
Rochia, machiajul și coafura atrag cel mai mult atenția invitațiilor, deci e de la sine înțeles de ce orice mireasă vrea ca acestea să fie perfecte.
dieta in 3 culori
Cercetari de specialitate au demonstrat ca nuantele reci ale alimentelor diminueaza din apetit, in timp ce culorile calde ii stimuleaza cresterea.
cum sa ai incredere in tine
Momentul mult asteptat se apropie cu pasi repezi. Rochia trebuie sa soseasca, meniul si aranjamentele florale au fost in sfarsit alese, invitatiile sunt in drum spre toti cei dragi, insa trebuie neaparat sa verifici daca nu ai uitat cumva un detaliu: increderea.
machiaj de durata
Cui ii place sa-si vada rimelul scurs, conturul ochilor sters sau fardul strans pe pleoape? Nimanui. Cu atat mai putin tie, in ziua nuntii! Asigura-te ca machiajul tau va arata impecabil pana la final.
Single Sign On provided by vBSSO