Acasă Concursuri

Concursuri

mogosoaia lake view
Mogoșoaia Lake View îți vine în ajutor cu un concurs care te scoate din încurcătură! Participând la acest concurs, poți câștiga 500 euro (echivalentul în lei la cursul din ziua plății), pe care să îi folosești ca dar de nuntă.
Câștigă unul dintre cele 3 premii care constau în servicii gratuite la evenimentele organizate la restaurantul Vatra Neamului!
Publicatia pe care o iubesti – si care te ajuta sa-ti implinesti visul scris cu iubire in alb! – te invita sa fii vedeta editiei urmatoare.
Publicatia pe care o iubesti – si care te ajuta sa-ti implinesti visul scris cu iubire in alb! – te invita sa fii vedeta editiei urmatoare.
BEAUTY ONE Scoala de Cosmetica iti ofera cadou un machiaj profesional de mireasa, ce va include si proba de machiaj, realizat de make-up artistul Daniela Blenovici.
Răsfaţă-te alături de partenerul tău în acest colţ de paradis. Participă la concurs şi câştigă prin tragere la sorţi o vacanţă pentru două persoane în Costa del Sol, Spania, de 6 zile, 5 nopţi, cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun şi transport cu avionul inclus, în perioada 3 – 8 octombrie 2013.
Iti tot amani nunta din cauza bugetului redus? Sau, pur si simplu, nu ti-ai gasit rochia sau verighetele perfecte? Revista Miresici vrea sa te ajute. Participa la concurs si poti castiga unul din cele 13 premii care sa-ti faca nunta mai frumoasa.
Cumpara editia de iarna a revistei Miresici si afla din pagina de concurs de acolo cum poti castiga, cu un simplu SMS premii care sa-ti faca nunta mai frumoasa!
Porphyras si Miresici iti ofera in dar o veritabila mostenire sentimentala! Participa la concurs si poti castiga un set rafinat din portelan pictat manual.
Concursul s-a terminat in data de 10 noiembrie 2012. Castigatoarele sunt:
Single Sign On provided by vBSSO