Pantofi

Pantofii potriviți trebuie să completeze armonios rochia de mireasă. Ca o bijuterie perfectă, pantofiiHannami îți răsfață picioarele prin confort și eleganță, în timp ce fac cea mai spectaculoasă demonstrație de rafinament printr-un design ce hipnotizează chiar și cele mai capricioase gusturi. Prin completarea colecției Bridal cu noi modele,  Hannami Shoes...
Chiar dacă de cele mai multe ori nu se văd de sub ampla rochie de mireasă, pantofii sunt un accesoriu foarte, foarte important în garderoba miresei. O pereche de pantofi frumoși și comozi îți influențează întreaga stare de peste zi, îți înlesnește o apariție relaxată și reușită și, dacă te mai și pricepi să mergi pe ei, îți conferă mișcări grațioase, de felină. Iată criteriile după care să-i alegi.
Ai reușit în sfârșit să găsești perechea potrivită de pantofi care nu îți va tortura picioarele și care te fac să arăți mai bine. Cu toate astea, nu le-ar strica un mic upgrade.
Exista acei pantofi pe care ii purtam la o plimbare prin parc si exista acei pantofi pe care ii purtam la ocazii speciale.
In timpul ceremoniei vei sta in picioare, vei socializa cu invitatii, vei ajunge la locatie unde vei dansa toata noaptea... Cum ai putea rezista unei asemenea zile intr-o pereche de pantofi cu toc, care sa iti lase bataturi dureroase sau sa-ti scape din picior?
Single Sign On provided by vBSSO