Este sambata dimineata si eu ma iau dupa voalul alb impletit cu rosu ce ma conduce sus, la etajul 4 al blocului din Slobozia.

Astazi se marita Oana cu Bogdan Anton. Afara – cand mai ploua, cand mai sta. Dar in sufragerie, unde se pregateste mireasa, soarele straluceste prin fiecare ungher.

Oana isi asaza cu grija rochia, ajutata de Lori, cea mai buna domnisoara de onoare, apoi fuge in fata oglinzii. „Ce mireasa sunt!”, se mira incantata. Desi emotiile au lasat-o sa doarma doar patru ore, mireasa arata spectaculos.

In timpul asta eu, reporter trimis de redactorul-sef pe frontul dragostei lor sa povestesc lumii despre nunta, notez mici detalii.

I-am prins pe toti in toiul pregatirilor, dar familia ma primestecu multa caldura. Capat un post de observatie nepretuit, asezat strategic langa masa cu bunatati pentru musafiri. Mai lipseste doar inelul, dar este repede adaugat in schema: „Da-mi inelul de la Bogdan, sa se vada ca m-a cerut baiatul. De-aia facem atata tambalau azi”, rade Oana…

– Citeste povestea completa a nuntii Oanei numai in noua editie a revistei Miresici, acum la toate punctele de difuzare a presei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here