Din Hanoi, centrul cultural al nordului, la stralucitorul Saigon in sud, Vietnamul este plin de zone adormite si de orase zgomotoase care te vor captiva.

Hanoi, situat pe malul Raului Rosu, seamana cu un oras frantuzesc, fiind in trecut o colonie franceza cu cladiri galbene. Lacurile sunt chiar in mijlocul orasului, iar pe o insulita se afla templul Ngoc Son (Templul Muntelui de Jad).

Cel mai vizitat obiectiv turistic din Hanoi este Mausoleul lui Ho Chi Minh, parintele statului modern Vietnam. O alta atractie sunt pagodele, cea mai frumoasa fiind pagoda cu un singur pilon, construita in 1049, distrusa de francezi si apoi reconstruita. Pagoda este inchinata zeitei milei.

Lacurile din inima Vietnamului sunt acoperite de flori de lotus, iar pe plajele pustii Bai Sao si Mui Ne nisipuri albe si rosii te invita la inot sau plimbari cu caiacul. Insulele iti taie respiratia cu frumusetea culorilor si a plajelor Cat Ba, Phu Quoc si Con Son.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here