Nu aveti nevoie decat de un tattoo-artist talentat si de mult, mult curaj!

##Despre ce e vorba…
Inainte sa spui: „Da, vreau sa imi tatuez verigheta”, gandeste-te bine. In primul rand, un tatuaj este ceva permanent, care nu poate fi inlaturat daca te plictisesti, sau, Doamne fereste, divortezi.

Exista varianta eliminarii lui prin laser insa metoda este dureroasa, costisitoare si nici nu are efect total.

Totodata, verighetele desenate nu sunt acceptate de Biserica Ortodoxa, in consecinta veti avea nevoie si de un set cu verighete obisnuite pentru ceremonia religioasa, deoarece in acele momente ele se sfintesc. De asemenea, un tatuaj necesita un tratament specific atat in momentul executarii, cat si luni bune dupa aceea. Nu trebuie sa uzi degetul cu pricina, trebuie sa folosesti in fiecare seara creme speciale, sa il feresti de agresiuni si detergenti.

Daca dupa toate cele enumerate mai sus, tu si logodnicul tau inca va doriti verighete speciale, excelent! Puteti opta pentru modele simple, pentru verighete cu efect tribal, pentru tatuaje care imita verighetele incrustate cu monogramele voastre, verighete cu simboluri ce va reprezinta, inele desenate in culori etc. Imaginatia nu cunoaste limite cand vine vorba de tatuaje. Succes!

– *Yvanna, membru senior: „Si eu si viitorul sot suntem mai nonconformisti. Ne-ar fi tentat mult sa ne tatuam verighetele in loc sa cumparam clasicele inele. Stiu c-o sa intrebati ce ne facem daca divortam, dar… tatuajele se pot si elimina sau acoperi cu altceva pana la urma. Pe riscul nostru.”*

– *Flory2006, printesa: „Ideea cu verighete tatuate am avut-o si eu cu viitorul sot; asta nu insemna ca renuntam la verighetele normale (care au rolul lor in slujba de la Biserica). Insa e foarte greu de batut un tatuaj pe deget. Pe partea interioara, pielea este mai groasa si se bate mult mai greu si sunt necesare mai multe sedinte de rebatut tatuajul. In plus, zece zile trebuie sa eviti sa uzi degetul si sa il dai zilnic cu o crema speciala.”*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here