Christian Slater și Brittany Lopez (1 decembrie) – actorul în vârstă de 44 de ani și logodnica sa pe atunci, Brittany, s-au căsătorit civil în urma unei decizii de moment. Ceremonia a avut loc într-un cadru foarte relaxat, în fața unui ofețer al stării civile din Miami.

Jennifer Love Hewitt și Brian Hallisay – actrița s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete, cu puțin timp înainte să o nască pe fiica sa, Autumn James, pe 26 noiembrie. Vestea a fost făcută publică de reprezentantul actriței chiar după ce aceasta a născut.

Pharrell Williams și Helen Lasichanh (12 octombrie)- artistul a organizat o nuntă superbă ce s-a desfășurat în 2 locații inedite: pe un iaht denimit ”Never say never” și la Grădina Botanică. Printre invitați s-au numărat Jay Z, Robin Thicke și Justin Timberlake.

Kristen Bell și Dax Shepard (17 octombrie) – după ce au așteptat legalizarea căsătoriei între persoanele de același sex, cei 2 actori nu au mai avut răbdare să organizeze și nunta așa că s-au căsătorit în fața stării civile în urma unei decizii de moment. Kristen și Dax au și un băiețel împreună.

Christina Ricci și James Heerdegen (26 naiembrie)s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse și selecte la New York. Proaspăta mireasă a împărtășit fanilor o fotografie cu rochia sa de mireasă superbă creată de Ricardo Tisci de la Givenchy, special pentru actriță.

Kelly Clarkson și Brandon Blackstock (21 octombrie)și-au anunțat logodna și planurile de nuntă cu mare fast dar au ajuns să renunțe la acestea din cauza lipsei timpului și pentru că nu mai aveau răbdare să își înceapă viața de familie cât mai repede. Surprinzător sau nu, la scurtă vreme după nuntă Kelly a anunțat că este însărcinată.

John Legend și Chrissy Teigen (14 septembrie)Frumosul cuplu format dintr-un artist talentat și un model absolut superb și-a organizat nunta în Italia, la reședința de pe lacul Como a lui George Clooney. Chrissy a purtat la nuntă 3 rochii create de Vera Wang.

Kate Bosworth și Michael Polish (31 august)au angajat firma Marthei Stewart pentru a le organiza nunta în stil rustic din Montana. Superba actriță a purtat 2 rochii de mireasă creatie Oscar de la Renta.

Aaron Paul și Lauren Parsekian (26 mai). Actorul din serialul de succes ”Breaking Bad” și superba sa soție și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii organizate în Malibu, California, după care au sărbătorit evenimentul în cadrul unei petreceri cu tematică franțuzească.

Keira Knightley și James Righton s-au căsătorit în Franța, o alegere comună pentru vedetele care vor cât mai multă intimitate. Actrița a purtat la ceremonia religioasă o rochie Chanel scurtă din garderoba proprie pe care o mai purtase o dată pe covorul roșu în urmă cu câțiva ani. În decembrie, Keira a mai purtat rochia Chanel încă o dată. O alegere inedită, nu-i așa?

Avril Lavigne și Chad Kroeger (1 iulie). Pentru că a fost deja a doua nuntă pentru ea, Avril a ales să poarte de această dată o rochie de mireasă neagră -prima a fost albă- și buchet de trandafiri negri. Nunta gotică a lui Avril și Chad a avut loc tot în Franța la un castel.

Tina Turner și Erwin Bach (iulie). Câtăreața în vârstă de 73 de ani și partenerul ei care îi este alături deja de 27 de ani și-au unit destinele în cadrul unuei ceremonii budiste în Elveția. Mireasa a fost superbă și a purtat o rochie Armani îndrăzneață, verde și negru.

Halle Berry și Olivier Martinez (13 iulie) au încercat să organizeze nunta în secret în Franța dar s-a aflat în presă exact înaintea weekend-ului cu pricina. Cu toate astea, cei 2 actori au avut parte de toată discreția la nunta lor fanțuzească la palat. Sarcina lui Halle era foarte avansată, așa că actrița a avut burtică la propri nuntă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here