Valea Loirei – declarata in 2000 patrimoniu UNESCO in intregime, deoarece zona este intesata de castele in cel mai pur stil mediavel – tine de la Orleanais la Anjou.

Cu o masina inchiriata, poti merge din castel in castel ca sa alegi o pensiune plina de flori, unde sa ramai peste noapte.

Regiunea Touraine, cunoscuta drept „gradina Frantei”, are cele mai bune vinuri, cea mai buna branza de capra si este cel mai bine dezvoltata turistic.

Tot aici vei gasi cel mai frumos castel, Chenonceau, precum si atractivele orase Blois si Amboise, cu propriile lor castele si resedinte preferate ale regilor Frantei.

Castelul Blois a fost construit in secolul al IX-lea de catre contesa de Blois si are gradini cu adevarat somptuoase. In afara de castele, aici se intind gradinile Villandry, Manastirea Fontevraud si Angers, capitala tinutului Anjou, unde se produce un vin excelent. Dupa ce ai vizitat atatea castele care mai de care mai spectaculoase, te vei putea relaxa intrand in vorba cu localnicii la mici popasuri cu vin si branza mucegaita.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here