Nu e nicio utopie; in cei patru ani de existenta, ti-am demonstrat ca revista cu, pentru si despre femei ca tine, in prag de nunta sau de curand casatorite, este un podium dedicat si rezervat fetelor grozave ce insufletesc zi de zi comunitatea www.miresici.ro.

Revista Beau Monde Mirese – caci Miresicile au „crescut” – este in continuare onorata sa publice imagini si povesti luate din viata, nu de pe catwalk. Asadar, inscrie-te la concurs si poti fi chiar tu protagonista unui pictorial de beauty sau fashion, poti aparea pe coperta sau in paginile dedicate relatarilor de la nunta. Iti putem gazdui proiectele personale legate de organizare, decoratiuni, marturii, meniuri – practic, orice idee impartasita este o idee geniala!

E mai mult decat simplu: iti faci un cont pe forum, pentru ca solidaritatea comunitatii miresici.ro este un bonus pentru orice viitoare mireasa, apoi postezi aici minimum 5 fotografii cu tine. Imagini recente, relevante, in care poate aparea si partenerul – norocosul tau logodnic sau deja sot –, caci un pictorial in cuplu poate fi o surpriza, nu? Nu uita sa ne povestesti in cateva fraze ceea ce consideri special in relatia/povestea/ideea ta.
Suntem mai dispusi ca niciodata sa interactionam, iar acest topic iti sta in permanenta la dispozitie – te asteptam cu inscrierea la concurs!
Mult succes!

Pentru editia de vara a revistei Beau Monde Mirese se vor lua in considerare inscrierile ce nu depasesc data de 21 mai 2014. Restul candidaturilor vor fi reportate, cu aceleasi sanse de castig!
• Redactia va face selectia si va anunta miresicile finaliste. Citeste cu atentie Regulamentul pentru a afla criteriile de participare.
• Prin incarcarea fotografiilor in sectiunea concursului esti de acord cu publicarea lor.
• In concurs se pot inscrie atat viitoarele mirese, cat si cele care au avut nunta in 2012, 2013 sau 2014.
• Redactia isi rezerva dreptul sa selecteze participante inscrise si in concursurile precedente „Tu pe coperta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here