Foloseste ondulatorul de gene, inainte sa aplici mascara. Stim ca ai prefera sa nu il folosesti, dar isi face treaba de minune, iar cu timpul va deveni usor de folosit.

Mascara pentru alungirea genelor si nu alta! Aceste produse au perii speciale care te ajuta sa obtii gene mai lungi si bine definite.

Citeste si: Trucurile machiajului de fotografie

Strat dublu de mascara pentru dublu efect. Ai grija insa ca al doilea strat sa il aplici inainte ca primul sa se usuce, altfel nu vei reusi decat sa obtii gene de paianjen.

Mascara pentru volum te poate ajuta sa obtii acea privire seducatoare. Peria speciala iti va ondula fiecare geana in parte. Exista produse care combina atat efectul de alungire a genelor, cat si cel de volum.

Citeste si: Secretele fondului de ten: ce semnificatie au termenii de pe eticheta

Perie-ti genele inainte sa aplici machiajul – iti va usura munca si efectul va fi vizibil la final.

Peria din tubul de mascara conteaza foarte mult. Nu te lua doar dupa denumire, ci incearca mai multe tipuri de perii la un salon de cosmetica si apoi foloseste-o pe cea care se comporta cel mai bine pe genele tale.

Genele false sunt solutia finala daca pur si simplu nu reusesti sa obtii efectul dorit folosind doar mascara. Foloseste insa doar gene de calitate, care sa se lipeasca bine si sa para naturale.

Citeste si: Machiajul care iti pune in valoare trasaturile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here