Atunci cand un copilas „asteapta” in burtica mamei, legaturile dintre parteneri devin de obicei mai puternice. Nici nu-i de mirare ca acestia vor sa-si exprime sentimentele alaturi de cei dragi, in cadrul unei ceremonii. Dar de aici pana la a grabi artificial mersul lucrurilor e cale lunga.

Poti avea desigur parte de o nunta minunata, cum ai visat dintotdeauna, chiar daca nu mai ai talia de viespe. Ba dimpotriva, un pantec rotunjor este motiv de mandrie, deci ce rost ar avea sa-l ascunzi?

Trebuie doar sa-ti acorzi suficient timp ca sa organizezi nunta si sa nu-ti refuzi niciun moft. La urma urmei, o data-n viata te casatoresti (sau cel putin asta e gandul cu care trebuie sa te indrepti spre altar).

Insa daca iti doresti sa fii supla in ziua nuntii si preferi sa te mariti inainte ca sarcina sa devina vizibila, afla ca te-ai angaja intr-o cursa nebuna contra cronometru. Invitatiile, gasirea restaurantului, alegerea rochiei de mireasa sunt numai cateva dintre provocarile acestei perioade. Vei avea nevoie de tot sprijinul pe care ti-l pot acorda prietenii si familia, dar daca te pricepi sa delegi omul potrivit pentru jobul potrivit, vei reusi sa te descurci elegant. Nu e o idee rea nici sa apelezi la serviciile unei agentii specializate in organizarea nuntilor.

## Tipsuri

– Ca sa economisesti timp si bani, multumeste-te cu un numar mai mic de domnisoare de onoare si lasa-le sa-si aleaga singure rochiile.
– Nu angaja o formatie daca nu ti se precizeaza dinainte pretul „distractiei”, sau chiar renunta la idee si fa-ti o lista cu melodiile tale preferate, care sa intretina atmosfera pana in zori, gratis.
– Nici cu [luna de miere](http://www.stage.miresici.ro/sectiuni/luna-de-miere/) nu vei iesi in pierdere, fiindca de cele mai multe ori agentiile de voiaj pun la dispozitia clientilor grabiti diferite oferte „last minute”, mai ieftine decat cele rezervate din vreme.
– Planifica-ti nunta astfel incat sa aiba loc dupa terminarea primului trimestru, cand greturile si simptomele neplacute scad in intensitate. Aceasta este perioada cand te simti plina de energie si poti face fata unui eveniment atat de solicitant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here