Amelia Stanciu, Skin Care Expert Dior, te invata cum sa iti pregatesti tenul pentru ca pielea ta sa arate minunat si machiajul sa reziste intreaga seara:

„Cu doua saptamani inainte de marele eveniment, le recomand mireselor sa isi pregateasca tenul printr-un gomaj delicat cu particule abrazive fine, precum Doux Gommaje Express de la Dior.

Apoi, recomand aplicarea unei masti hidratante si revigorante – Hydralife Mask Dior.

Dupa indepartarea mastii, urmeaza aplicarea unei creme de ochi cu efect rapid, care elimina toate semnele de oboseala – Capture Totale Eye One Essentielle – si aplicarea pe intreaga fata prin miscari blande si delicate a unei creme hidratante, care poate fi aplicata de asemenea si in ziua nuntii inainte de machiaj, fiind o baza de machiaj perfecta – Dior-HydraLife Crème Sorbet.

Si pentru ca atentia va fi indrepata si catre maini, recomand aplicarea aceluiasi gomaj de fata si pe maini, urmat dupa clatire de o crema nutritiva. Astfel pielea mainilor devine mai catifelata si mai hidratata.”

Iata sfaturile Adrianei Haloiu, Makeup Artist Dior, pentru ca machiajul din ziua nuntii sa fie perfect si de lunga durata:

„Pregateste pielea prin aplicarea unei baze de machiaj – Hydralife SkinPerfect – pentru un aspect luminos si sanatos. Skinflash este iluminatorul pe care il recomand pentru a fi aplicat atat in zona delicata a ochilor, cat si deasupra conturului natural al buzelor. In acest fel, buzele devin mai voluminoase. Dupa aplicarea rujului, nu uita de un strop de Dior Lip Gloss in nuanta favorita, chiar in centrul buzelor.

Aspectul sprancenelor este foarte important, iar de forma si machiajul acestora depinde aspectul final al machiajului. Mergi din timp la un specialist pentru a-ti defini forma in acord cu fizionomia ta, iar pentru ziua speciala recomand machiajul lor cu Dior Crayon Sourcil, disponibil in mai multe nuante.

Pentru a obtine un machiaj smoky spectaculos pentru ochi, recomand folosirea celei mai recente lansari a casei Dior – 3 Smokey Colour, disponibila in mai multe nuante. Si pentru ca privirea ta sa se bucure de toata atentia aplica doua straturi de mascara Diorshow Extase. Genele devin instant mai voluminoase si mai lungi.

Nu uita sa pregatesti genele inainte, prin aplicarea unui serum de ingrijire Diorshow Maximizer, care le imbraca intr-un serum hranitor, protejandu-le si conferindu-le protectie si mai mult volum. Si, pentru ca este vorba de o seara speciala, sculpteaza obrajii cu Dior Blush, iar pe pometi aplica o tusa Dior Shimmer” care confera stralucire tenului.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here