Draga noastră, iată că a venit momentul să-ți împlinești cel mai frumos vis, să-ți organizezi nunta. Acum că ți-ai găsit jumătatea este timpul să planificați împreună ziua în care veți spune „da” amândoi, cu un mic ajutor și din partea noastră!

Trenduri pentru nuntă în 2014

Buchetele de flori

În ceea ce privește buchetul miresei, 3 trenduri principale s-au evidențiat pentru noul an. Florile la modă sunt în continuare bujorii bogați și trandafirii deschiși, cu aspect sălbatic.

O altă tendință prețioasă în 2014 este aceea a [*buchetelor de flori*][1] nemuritoare care rămân mărturie pentru cea mai frumoasă zi din viața ta. Dintre acestea, cel mai apreciat dar și costisitor este cel din broșe. Varianta low cost ar fi buchetul de flori din textile și hârtie.

În buchetul de flori al miresei avem și un intrus anul acesta, este vorba despre plantele suculente, verzi și pline de viață, în contrast cu delicatele culori ale bujorilor și trandafirilor.

Rochia de mireasă

De parcă ar putea deveni mai romantice și delicate, [*rochiile de mireasă*][2] în trend în 2014 au detalii fine din dantelă și spatele sexy decupat sau acoperit cu un model prețios… din dantelă. Devin tot mai populare rochiile cu aspect vintage specifice anilor 20 dar și cele de lungime medie, sub genunchi.

Torturi

Anul acesta vom vedea tot mai multe [*torturi sofisticate*][3] și strălucitoare… la propriu! Începând cu torturile „sclipicioase” cu elemente aurii, continuând cu torturile cu detalii de dantelă sau care seamănă cu rochia de mireasă și până la torturile pictate manual, vom avea parte de cele mai frumoase surprize.

Decorațiunile

[Trendul DIY][4] a luat mare amploare așadar vom vedea foarte multe elemente făcute de mână, chiar dacă nu de miri și de familie. Este vorba întotdeauna despre lucruri originale, create cu drag și îndemânare. Decorațiunile handmade nu mai au deloc acel aspect imperfect, ci din contră, sunt realizate cu un extraordinar simț al detaliului.

Tematici

Tematicile principale care vor fi în trend anul acesta sunt nunta vintage inspirată din anii 20, în stilul Gatsby, dar și nunta rustică ce conține elemente naturale și prietenoase cu mediul.

Invitațiile

Evident, invitațiile trebuie să se asorteze cu tematica nunții dar ca linii principale avem [*trendul minimalist*][5], care oferă detaliile (cine, ce și unde) pe scurt dar într-un mod romanti-comic și invitațiile personalizate, cu designul, culorile și textele create exclusiv de miri.

Ce părere ai despre trendurile pentru nunta in 2014, ai de gând să te inspriri din ele sau nu?

[1]: https://www.miresici.ro/articole/9-buchete-de-mireasa-neobisnuite
[2]: https://www.miresici.ro/articole/istoria-rochiei-de-mireasa
[3]: https://www.miresici.ro/articole/tortul-de-nunta-trenduri-pentru-2014
[4]: https://www.miresici.ro/articole/avantajele-si-dezavantajele-decoratiunilor-diy
[5]: https://www.miresici.ro/articole/7-modele-de-invitatii-de-nunta-moderne

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here