Dacă faci nunta anul acesta și vrei să fii în tendințe, iată ce trebuie să știi:

*„Sunt la modă coregrafiile care îmbină mai multe stiluri de dans. Dacă în trecut mirii alegeau doar vals, doar fox trot sau doar tango, acum cele mai multe coregrafii conțin mișcări din diverse stiluri de dans, fiind astfel mai dinamice și mai surprinzătoare*”, spune Cydem Alev, instructor de dans la Arthur Murray București.

De asemenea, „*o tendință clară pentru nunțile din 2016 este pregătirea unei coregrafii de grup, prin care tinerii căsătoriți și câțiva prieteni apropiați surprind invitații la nuntă.*” În acest fel, totul devine mai distractiv, iar celalți invitați sunt provocați la dans.

Poți învăța numeroase stiluri de dans, de la tango, foxtrot și vals până la salsa, rumba, hustle sau rock&roll, totul depinde doar de preferințele tale și ale partenerului. Pentru a impresiona cu adevărat invitații, îți recomandăm să urmezi niște cursuri de dans. Tu și partenerul ar trebui să vă înscrieți la un curs cât mai din timp, pentru ca experiența să fie una distractivă – dacă începi cursurile cu două săptămâni înainte de nuntă, de exemplu, pregătirea dansului va fi doar un stres suplimentar.

În ceea ce privește melodia pe care veți dansa, poți alege aproape orice. Așa cum spuneam și mai sus, aveți posibilitatea de a alege între multe tipuri de dans, deci nu e obligatoriu ca prima voastră melodie să fie clasicul vals vienez. De obicei, cuplurile aleg „melodia lor”, o melodie care le place foarte mult, care simbolizează ceva important pentru ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here