Ne-am cunoscut, vesele si vorbarete, in 2010, cand pregatirile noastre de nunta erau in toi. Coplesiti de „atata mireseala”, baietii hotarasera ca e momentul sa se cunoasca si ei.

Dupa toate lunile petrecute pe forum cu discutii interminabile, dupa ce am impartasit atatea valori, pasiuni si credinte, am ales sa fim una langa cealalta si in zilele pentru care ne-am pregatit un an intreg.

Luna de luna am plans de drag la cununia fiecareia dintre noi. Si faptul ca undeva acolo, in biserica, sunt „miresicile”, ne-a emotionat si mai tare! Pentru ca era imposibil sa fim toate mirese intr-o singura zi, am ales, in joaca, sa ne regasim in rochitele atat de dragi macar in fata oglinzii.

Am planuit initial o sedinta foto, cu fotograf profesionist si un grup mai mare. O adevarata punere in scena. Si, pana sa ajungem acolo, ne-am trezit intr-o vineri seara cu rochiile in rucsac, sosete colorate si tenisi in picioare, sperand la vreme buna ca sa ne putem plimba prin curtea casei de vacanta a sotului meu, de la Slanic-Prahova…

– Citeste restul povestii si vezi pozele superbe de la sesiunea „trash the dress” a miresicilor Miyria, Katiush, Isabellrxndr, Cristina_mxc si Bblusha1986 numai in noul numar al revistei Miresici, acum la toate punctele de difuzare a presei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here