In apropierea Manastirii Cozia, am gasit un loc ideal pentru intentiile noastre. Baietii au aranjat decorul, o prietena mi-a aranjat parul (pentru ca plecasem cu bigudiurile in cap!), m-am machiat si, desi amandoi eram nedormiti de 24 de ore, am fost plini de energie si ne-am bucurat la maximum sa retraim minunatele clipe de la nunta.

Foarte amuzant a fost ca oamenii care treceau pe langa noi ne intrebau ce pelicula se filmeaza! „Sedinta” a inceput pe la 7 dimineața si s-a terminat la 21. In acest interval am facut si drumul de la Cozia la Barajul Jiului, pentru a realiza pozele in apa.

Ideea scufundarii rochiei o gasisem pe internet, insa odata ajunsi la destinatie si cu recuzita la indemana, ideile au inceput sa vina de la sine. De exemplu, am vrut neaparat sa folosesc instrumentul la care cant eu, cornul, pentru ca stiam ca asta va da unicitate pozelor. De data aceasta, Ileana Cosanzeana i-a cantat serenade lui Fat-Frumos! […]

– Descopera superbele poze TTD ale Roxanei (ID miresici: roxmar23) numai in editia de primavara a revistei Miresici, acum la toate punctele de difuzare a presei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here