Confortul este un aspect important in [ziua nuntii][1], mai ales ca te asteapta multe ore de stat in picioare, dans si agitatie intr-o rochie nu tocmai comoda. De aceea, nu trebuie sa neglijezi un detaliu important in ziua nuntii tale – transportul.

## Caleasca
De ce sa nu iti faci aparitia ca o adevarata printesa, intr-o caleasca trasa de cai albi? Poate ca nu se gaseste atat de usor, dar cu siguranta veti face o impresie de exceptie!

Puteti sa luati cu voi in caleasca si o micuta domnisoara de onoare care sa iti tina [buchetul de mireasa][2]. Veti atrage atentia si admiratia si a celor cu care va veti intalni pe drum. E atat de frumos sa imparti bucuria din ziua nuntii cu cat mai multi oameni!

##Decapotabila retro
Viitorul tau sot va fi in culmea fericirii daca va avea posibilitatea sa isi conduca mireasa la altar la volanul unei masini clasice. In aceasta situatie, trebuie sa va interesati de starea vremii in avans si sa aveti si o alternativa in cazul in care se porneste ploaia.

*Citeste si: [4 adevaruri esentiale despre orice nunta][3]*

##Limuzina
Desi este des utilizata la nunti, este o alegere foarte sigura. O astfel de masina iti asigura spatiul de care are nevoie ca sa nu iti mototolesti rochia si te tine la adapost orice vreme ar fi afara – soare, vant sau ploaie. Alaturi de tine pot calatori si domnisoarele de onoare pentru ca alaiul sa fie complet si sa te bucuri de asistenta in orice moment.

##Motocicleta
In acest caz, [mirele][4] trebuie sa fie el insusi motociclist, iar tu trebuie sa ai o rochie adecvata. Desi nu este un mijloc de transport prea comod, e garantat efectul asupra [invitatilor][5] si a trecatorilor, care vor auzi inconfundabilul motor de chopper, ca un tropait de cai.

*Citeste si: [Cum alegi playlistul pentru ziua cea mare][7]*

##Masina personala
E o alegere pe care nu ti-o recomandam, deoarece nu vei avea spatiu sa stai comod si sa nu-ti sifonezi rochia. Tu trebuie sa te simti confortabil tot timpul, nu sa fii inghesuita cu rochia in brate. O data in viata (speram noi) te casatoresti, asadar fa alegerile inteligente! Daca totusi acea masina personala este foarte spatioasa si eventual probata in avans cu tot cu rochie, cu atat mai bine. Orice economie este binevenita la inceput de drum in casnicie!

*Citeste si: [6 economii pe care sa nu le faci pentru nunta ta][6]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/6-sfaturi-ca-sa-ti-pastrezi-calmul-in-ziua-nuntii
[2]: https://www.miresici.ro/articole/buchetul-de-mireasa-in-functie-de-corpul-tau-rochia-ta-si-locatia-nuntii
[3]: https://www.miresici.ro/articole/4-adevaruri-esentiale-despre-orice-nunta
[4]: https://www.miresici.ro/articole/7-costume-moderne-pentru-mire
[5]: https://www.miresici.ro/articole/10-categorii-de-invitati-de-care-te-poti-lipsi
[6]: https://www.miresici.ro/articole/6-economii-pe-care-sa-nu-le-faci-pentru-nunta-ta
[7]: https://www.miresici.ro/articole/cum-alegi-playlistul-pentru-ziua-cea-mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here