Impresioneaza si produce emotii profunde prin tot ce-i apartine: forma, finetea si eleganta bobocului, subtilitatea parfumului, infinita gama a culorilor. Este cea mai folosita specie de floare in aranjamentele pentru nunta si nici nu ne mira acest lucru. Trandafirul este nemuritor.

Do it yourself

Miresici.ro te invata sa iti faci singura buchetul de nunta si iti prezinta o tehnica extrem de simpla si foarte utilizata de florariile de peste ocean. Piesa centrala si cea care usureaza munca este un dispozitiv simplu, tubular, din plastic, umplut cu burete.

O sa ai nevoie de cat mai multe fire de trandafiri (poti sa optezi pentru orice culoare vrei, de la traditionalii trandafiri rosii pana la cei albastri, mov, galbeni sau mozaic), de o foarfeca si o panglica lata de satin. Asta e tot!

Primul pas este sa cureti trandafirii de spini. Apoi taie-le cu atentie frunzele si tulpinile, de la jumatate.

Gentil, infige pe rand cate un trandafir in suport, in spuma speciala, incercand sa pastrezi un tipar, de preferat cel rotund. La final trebuie sa obtii un buchet compact si perfect de trandafiri. Nu uita sa pui si frunzulitele in jurul trandafirilor pentru un look cat mai chic.

Continua operatiunea prin plasarea cozilor, de data aceasta, la spatele dispozitivului. Leaga buchetul cu panglica groasa de satin si fa o funda generoasa. Asta e tot! A fost greu?

*Andreea25, Regina: „Trandafirii sunt florile mele preferate! Si aranjamentele cu trandafiri nu o sa se demodeze niciodata!”*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here