Sosete „statement”. Daca pana acum papionul colorat era modalitatea de a anima tinuta mirelui, anul acesta atentia coboara pe sosete. In timp ce parintii se vor criza ca baiatul lor nu a fost destul de atent cu alegerea accesoriilor, toti prietenii vostri te vor privi admirativ. Buline, dungulite colorate sau imprimeu cadrilat, fii gata sa faci impresie.

Citeste si: Sfaturi pentru un discurs de succes la nunta

Lasa-ti barba. In opozitie cu trendul barbatilor efeminizati, anul acesta sunt apreciati barbatii cu un aspect masculin, aparent neingrijit insa indelung studiat. Este recomandat sa incerci acest nou look si inainte de ziua cea mare, sa fii sigur ca iti sta bine si ca viitoarea ta sotie va fi deranjata. Este posibil sa ii placa la nebunie.

Petrecerea burlacilor …si a burlacitelor. In trecut era un sacrilegiu ca cele doua petreceri sa aiba loc impreuna, insa aceasta perspectiva nu mai pare la fel de trista si in ziua de astazi. O zi intreaga la spa sau o degustare de vinuri au mai mult farmec daca il ai in preajma pe alesul inimii. Este o ocazie minunata ca domnisoarele si cavalerii sa socializeze inainte de marele eveniment iar voi doi puteti sa fugiti la miezul noptii impreuna.

Citeste si: Petrecerea burlacitelor: Sfaturi pentru o organizare ca la carte

Inelul de logodna pentru barbati. Daca iubita ta poarta un inel, de ce nu ai face-o si tu? Ce poate fi mai frumos decat un barbat mandru de statutul sau si care ii intoarce gestul iubitei, de a purta un inel – simbol al legamantului dintre ei. Optiunile sunt numeroase si deloc plictisitoare: otel inoxidabil, argint, os sau chiar un tatuaj.

Mirele conectat. Cu atata tehnologie la degetul mic, este pacat sa nu profiti de ea. Internetul este plin de inspiratie si pentru miri. Implica-te in organizare si fa-i o surpriza viitoarei tale sotii cu idei noi pentru nunta voastra.

Citeste si: Tehnologia – aliatul tau in organizarea nuntii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here