##Trandafiri
Trandafirul a fost intotdeauna simbolul iubirii, al pasiunii, al sentimentelor sincere si profunde, al emotiilor. Folosit excesiv in [decoratiuni][1] la marile evenimente din viata, trandafirul nu si-a pierdut farmecul. Frumusetea si delicatetea lui il recomanda ca alegerea perfecta pentru nunta.

##Cale
Fie ca sunt albe, lila, crem, portocalii, galbene sau mov inchis, aceste flori elegate si stilate isi pastreaza prestanta si aerul luxuriant. Foarte multe mirese aleg [buchete cascada][2] care contin cale si nici nu e de mirare, deoarece arata fabulos.

##Lalele
Se spune ca fiecare culoare de lalea semnifica o emotie puternica, astfel cele rosii simbolizeaza declaratiile de dragoste, cele galbene amintesc de indragostitii gelosi, iar cele crem, de iubirea eterna. Romantic, nu?

##Iasomia de Madagascar
Se mai numeste stephanotis si este o specie foarte interesanta, intens parfumata, cu petale mici si ceroase, de un alb pur. Se mai numeste si “floarea fericirii in mariaj”, ceea ce o recomanda pentru buchetele si aranjamentele de nunta.

##Hortensii
Coloristica florilor este variata, de la verde, albastru si nuante de alb-rozaliu pana la rosu aprins, iar pe masura ce planta se maturizeaza, capata o nuanta cafenie. Se prezinta sub forma unor globulete, iar miresicile o folosesc de obicei pentru buchetele domnisoarelor de onoare si in aranjamentele de pe mese.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/decoratiuni-in-negru-si-rosu-pentru-cuplurile-indraznete
[2]: https://www.miresici.ro/articole/buchetele-cascada-eleganta-rafinament-si-un-strop-de-stralucire

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here