Trandafiri

Trandafirul a fost intotdeauna simbolul iubirii, al pasiunii, al sentimentelor sincere si profunde, al emotiilor. Folosit excesiv in decoratiuni la marile evenimente din viata, trandafirul nu si-a pierdut farmecul. Frumusetea si delicatetea lui il recomanda ca alegerea perfecta pentru nunta.

Cale

Fie ca sunt albe, lila, crem, portocalii, galbene sau mov inchis, aceste flori elegate si stilate isi pastreaza prestanta si aerul luxuriant. Foarte multe mirese aleg buchete cascada care contin cale si nici nu e de mirare, deoarece arata fabulos.

Lalele

Se spune ca fiecare culoare de lalea semnifica o emotie puternica, astfel cele rosii simbolizeaza declaratiile de dragoste, cele galbene amintesc de indragostitii gelosi, iar cele crem, de iubirea eterna. Romantic, nu?

Iasomia de Madagascar

Se mai numeste stephanotis si este o specie foarte interesanta, intens parfumata, cu petale mici si ceroase, de un alb pur. Se mai numeste si „floarea fericirii in mariaj”, ceea ce o recomanda pentru buchetele si aranjamentele de nunta.

Hortensii

Coloristica florilor este variata, de la verde, albastru si nuante de alb-rozaliu pana la rosu aprins, iar pe masura ce planta se maturizeaza, capata o nuanta cafenie. Se prezinta sub forma unor globulete, iar miresicile o folosesc de obicei pentru buchetele domnisoarelor de onoare si in aranjamentele de pe mese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here