Întrebarea voastră, a viitorelor miresici, este ce fel rochie a ales cântăreața pentru acest eveniment? Ei bine, așteptările tuturor și sper că și ale voastre au fost întrecute. Tina a purtat la nunta sa o rochie negru cu verde, împodobită cu cristale swarovski, semnată Armani. Cântăreața a văzut prima dată această rochie pe catwalk, la Beijing și și-a dat seama imediat că aceea va fi rochia ei de mireasă.

*”M-am gândit: trebuie să o am chiar dacă nu o să o port niciodată. Apoi am realizat: știu, aceasta va fi rochia mea de mireasă”* a mărturisit artista.

Citeste si: Alternative fermecătoare la rochia de mireasa

Tina și-a asortat rochia cu o brățară aurie masivă și o pereche de cercei candelabru și a purtat o pereche de sandale cu toc stiletto, nude. Mireasa a purtat o coafură foarte lejeră dar care i-a pus trăsăturile în evidență.

Deși este budistă practicantă, Tina a ales ca ceremonia să se desfășoare în mod tradițional, dar cu câteva elemente care o definesc pe ea. Căsătoria a fost oficiată în Elveția, iar proaspeții însurăței au petrecut alături de cei 120 de invitați prie cae și Oprah Winfrey la castelul Algonquin, proprietatea cuplului, pe malul lacului Zurich. Luna lor de miere are ca destinație Italia.

Evenimentul a avut și dress code: doamnele au purtat toate alb, iar domnii costum cu papion.

Citeste si: Sfaturi pentru o nunta nonconformista

Cine este mirele, poate vă întrebați? Erwin Bach este producător muzical și este iubitul Tinei de 27 de ani. Cei doi s-au cunoscut într-un aeroport, devenind apoi de nedespărțit. Turner spune că alături de Erwin a atins Nirvana. *”Este acea fericire despre care vorbesc oamenii, când nu poți să îți dorești mai mult și când poți să răsufli ușurată și să spui -totul este bine” a mărturisit aceasta.*

Casă de piatră le dorim și noi și le mulțumim pentru că ne inspiră să credem în iubire și să fim noi înșine, mai ales la nunta noastră!

Inspiră-te și tu din stilul Tinei la nuntă, care deși poate fi descris ca ușor excentric, putem afirma cu sinceritate că i se potrivește de minune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here