Capitala Franței va fi gazda celei mai mari expoziții de bijuterii Cartier, care va avea loc la Grand Palais. Printre alte bijuterii fine și extraordinar de costisitoare create de-a lungul timpului de celebrul brand se află și tiara pe care a purtat-o Kate Middleton la nunta cu prințul William.

Citeste si: Top 10 cele mai scumpe nunti din lume

Tiara a fost creată în 1936 la comanda regelui George al VI-lea și a fost oferită de Ducele de York Elisabetei, Regina Mamă. Aceasta i-a făcut cadou tiara fiicei sale, Prințesa Elisabeta, acum Regina Elisabeta a II-a, la aniversarea de la 18 ani.

Această bijuterie deosebită conține 739 de briliante (diamante rotunde) și 149 de diamante baghetă.

Kate Middleton a mai purtat recent o tiara la un eveniment diplomatic unde a mers însoțită de soțul său, Prințul William. Și această bijuterie i-a fost împrumutată Ducesei de către Regina Elisabeta și a fost confirmat că aceeași tiara a mai fost purtată în trecut de Prințesa Margareta la același eveniment în urmă cu 55 de ani.

Citeste si: Tortul de la nunta Printului William cu Kate Middleton

La expoziția Cartier de la Paris va fi expus și inelul de logodnă al lui Grace Kelly, devenită apoi Grace de Monaco. Inelul cu diamant de 10.47 carate pe care Grace l-a primit de la Prințul Rainier poate fi admirat și în filmul ”High Society”.

Alte bijuterii celebre care vor fi expuse sunt: un colier care i-a aparținut lui Elizabeth Taylor, un ornament de păr pe care l-a purtat Stella McCartney la Gala MET de anul trecut și multe alte piese extravagante!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here