In interiorul Templului lui Budha de Smarald – cea mai respectata imagine a lui Budha din Thailanda – se gasesc trei cladiri care formeaza o imagine superba. Se numesc Golden Stupa si aici se pastreaza relicvele lui Budha, in vreme ce Panteonul Regal pastreaza statuile regilor decedati din dinastia Chakri.

178 de sectiuni de pictura murala care descriu Ramayana sunt creatii ale artizanilor Rattanakosin. Colectii de arta pot fi vazute atat la Muzeul National, cat si in casele Vimanmek, Jim Thompson si Palatul Suan Pakkad. Raul Chao Phraya creeaza numeroase canale care au facut ca Bangkokul sa se numeasca Venetia Estului. De-a lungul lor se pastreaza inca stilul de viata traditional thailandez.

Templul Wat Pho se afla langa Marele Palat si contine un Budha gigantic, suflat cu aur, cu talpi incrustate in sidef. I se mai spune si „templul literaturii”, fiind considerat prima universitate a Thailandei. Wat Arun sau Templul Apusului e situat pe partea vestica a raului Chao Phraya. Are o pagoda de 79 de metri, decorata cu tigle de ceramica si fragmente de portelan multicolor.
In zona veche a Bangkokului gasesti Muntele de Aur – Wat Saket, un deal artificial cu o pagoda poleita care iti ofera imaginea orasului de la inaltime.

Insula Pattaya are plaje frumoase care abunda in corali ce pot fi admirati din barci care au fundul de sticla, sau facand scufundari. In partea de nord a insulei este binecunoscuta plaja Ta Waen, cu nisip alb, pravalii si magazine. De pe promenada de la sud de Pattaya se pot inchiria barci pentru a merge la grupul de insule Koh Phai.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here