Ce-ti mai doresti de la o luna de miere, in afara de prezenta iubitului tau sot?

Vreme buna, clima blanda, infrastructura bine pusa la punct, servicii de calitate si locuri interesante de vizitat.

*Citeste si: [Luna de miere cu buget mic][2]*

De ce ai cauta altceva, de vreme ce in Insulele Canare din Atlantic le ai pe toate?! Temperatura nu sare de 27 de grade tot anul.

Ti se pare cald? Ia telecabina si urca la mai bine de 3.000 de metri altitudine, tocmai pe Varful Teide.

Te-ai racorit? Coboara la ses, admira leii de mare, orcile, papagalii sau maimutele dresate, ba chiar amuza-te vizitand Loro Park, una dintre cele mai mari si mai frumoase gradini zoologice din lume.

*Citeste si: [Barcelona si capodoperele lui Gaudi][1]*

Vrei doar o plimbare agale, mana in mana si ochi in ochi? Ia-o pe drumul strajuit de faimosii Los Gigantes, o succesiune de formatiuni stancoase rotunjite, uriase, ce se inalta direct din tarmurile salbatice.

Stim, n-o sa renunti la shopping cat e ea de luna de miere; asa ca vei deveni familiara cu strazile capitalei Santa Cruz, unde sunt prezente majoritatea brandurilor din Spania si nu numai. Produsele sunt irezistibile, taxele mici, iar riscul de a-ti usura contul bancar de cateva salarii e, prin urmare, ridicat.

CUM AJUNGI ACOLO: Pe [prestige.ro][3], gasesti o multime de oferte pentru sejururi de 7 zile la diferite hoteluri din Tenerife. Preturile variaza intre 527 si 2.689 euro.

*Citeste si: [7 sfaturi pentru luna de miere perfecta][4]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/barcelona-si-capodoperele-lui-gaudi
[2]: https://www.miresici.ro/articole/luna-de-miere-cu-buget-mic
[3]: http://www.prestige.ro/country/172?dates=&id_city=r8&id_country=172&min_price[low]=252&min_price[high]=2780&order[col]=price&order[dir]=asc&id_continent=1
[4]: https://www.miresici.ro/articole/7-sfaturi-pentru-luna-de-miere-perfecta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here