Ce-ti mai doresti de la o luna de miere, in afara de prezenta iubitului tau sot?

Vreme buna, clima blanda, infrastructura bine pusa la punct, servicii de calitate si locuri interesante de vizitat.

Citeste si: Luna de miere cu buget mic

De ce ai cauta altceva, de vreme ce in Insulele Canare din Atlantic le ai pe toate?! Temperatura nu sare de 27 de grade tot anul.

Ti se pare cald? Ia telecabina si urca la mai bine de 3.000 de metri altitudine, tocmai pe Varful Teide.

Te-ai racorit? Coboara la ses, admira leii de mare, orcile, papagalii sau maimutele dresate, ba chiar amuza-te vizitand Loro Park, una dintre cele mai mari si mai frumoase gradini zoologice din lume.

Citeste si: Barcelona si capodoperele lui Gaudi

Vrei doar o plimbare agale, mana in mana si ochi in ochi? Ia-o pe drumul strajuit de faimosii Los Gigantes, o succesiune de formatiuni stancoase rotunjite, uriase, ce se inalta direct din tarmurile salbatice.

Stim, n-o sa renunti la shopping cat e ea de luna de miere; asa ca vei deveni familiara cu strazile capitalei Santa Cruz, unde sunt prezente majoritatea brandurilor din Spania si nu numai. Produsele sunt irezistibile, taxele mici, iar riscul de a-ti usura contul bancar de cateva salarii e, prin urmare, ridicat.

Citeste si: 7 sfaturi pentru luna de miere perfecta

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here