machiaj mireasa

Nunta este fara indoiala un eveniment major, asteptat cu nerabdare de tinerele care isi propun sa straluceasca la propriu in cadrul evenimentului. Planul pentru organizarea nuntii se face in detaliu, pana la cel mai mic amanunt, si include de la identificarea locatiei si contractarea celor mai bune servicii, pana la stabilirea cu minutiozitate a modului in care va arata tanara in ziua cea mare – de la ce rochie va imbraca, pana la ce machiaj mireasa va purta.

Machiajul este una dintre preocuparile principale ale tinerei care isi organizeaza nunta, motiv pentru care isi va face planuri din timp si chiar va merge la un make-up artist pentru a experimenta diferite tipuri de machiaj inainte de nunta. Proba de machiaj poate elimina stresul inutil din ziua nuntii si cu privire la acest aspect.

Cum se alege un machiaj mireasa potrivit pentru o nunta in 2018?

O intrebare al carei raspuns consta in doua aspecte diferite, dar care se imbina armonios: astfel incat sa reprezinte persoana care il poarta si sa fie rezistent. Dincolo de faptul ca trebuie sa se identifice stilul potrivit tinerei, un machiaj mireasa trebuie sa reziste impecabil pe fata acesteia chiar si 24 de ore, indiferent de sezon si indiferent de elemente fara de care o nunta nu se poate desfasura – emotii coplesitoare in timpul ceremoniei religioase, imbratisari si multe saruturi pe obraz la intampinarea invitatilor.

Pe de alta parte, un machiaj de mireasa nu trebuie sa respecte pana in cele mai mici amanunte tendintele trasate de moda, pentru ca nu orice vine bine oricui. Un machiaj fresh aplicat pe un ten bine pregatit este una dintre cele mai frecvente alegeri ale mireselor care nu isi doresc sa se transforme atat de mult incat nici viitorul sot sa nu le mai recunoasca. Bineinteles ca se pot utiliza culorile in tendinte, insa acestea nu trebuie sa incarce fata, ci sa arata cat mai natural.

Fotografiile si filmuletele foto care se fac in timpul evenimentului trebuie sa surprinda o mireasa relaxata, machiata impecabil. De astfel, profesionistii cu experienta, precum cei de aici, au in vedere si acest aspect si le recomanda clientelor sa isi retuseze machiajul ori de care ori va fi necesar, aplicandu-si pudra in zona T, improspatand rujul sau rimelul. Mai mult de atat, consultand un make-up artist inainte de nunta, viitoarele mire pot afla numeroase informatii utile: ca nu trebuie sa isi faca peeling inainte cu o luna si niciun tratament cosmetic inainte cu o saptamana de nunta.

Cati bani trebuie sa scoata o mireasa din buzunar pentru un machiaj impecabil?

„Mai multi sau mai putini” ar putea fi un raspuns care, desi superficial, contine adevarul. Miresele care se informeaza in prealabil cu privire la preturi pot sa constate diferenta dintre cele practicate in Romania de catre make-up artisti consacrati si make-up artisti cunoscuti peste hotare, precum Christina Jessel, de exemplu. In Romania se pot gasi inca saloane care desi ofera servicii impecabile, practica preturi accesibile.

In concluzie, machiajul de mireasa nu respecta tendinte sau tipare. Acesta trebuie sa o puna in valoare pe cea care il poarta. In final, este de dorit ca unei mirese sa i se spuna ca este foarte frumoasa si nu „vai, ce machiaj frumos porti!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here