Asadar, gandeste practic: alege suporturi pentru place carduri ce pot fi oferite si ca marturie la finalul nuntii. In acest fel economisesti bani intr-un mod eficient. Iata la ce s-a gandit miresici.ro:

Propunerile noastre

Achizitioneaza suporturi in concordanta cu anotimpul in care are loc fericitul eveniment: daca e iarna opteaza pentru fulgi de nea stilizati, din fier, stropiti cu cristale ori oameni de zapada in miniatura, toamna alege frunze ruginii din ceramica, vara accesorii de inspiratie marina (scoici, caluti de mare, colace SOS, ochelari de soare, umbrelute etc), iar primavara floricele colorate, fluturasi sau fructe.

Exploatati-va pasiunile la maxim si puneti pe masa fie gentute si pantofiori care sa duca cu gandul la shopping, hobby-ul miresicii, fie masini decapotabile sau mingiute de fotbal, care evident au legatura cu ginerele!

De asemenea, sunt la mare cautare suporturile ce imita perfect prajiturelele cupcake si cele ce seamana cu panourile de directionare in trafic (spre Hawaii, spre Las Vegas, spre Milano etc). Daca alegi ca fiecare masa in parte sa aiba o tematica anume, acestea sunt ideale.

Si suporturile romatice raman in trend. Inimioare, siluete de miresica si mire, cuvantul LOVE stilizat, porumbei, castele toate sunt extrem de frumoase, iar invitatii se vor delecta privindu-le pe nunta, iar mai apoi le vor folosi ei insisi suport pentru poze.

*Miresica77, membru: „Suportul pentru place card este atat de frumos incat invitatii vor vrea sa il ia acasa!”.*

Asta e si ideea, dragi miresici! In acest fel o sa scapati de problema marturiilor si toata lumea o sa fie fericita!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here