Stacy Keibler și noul său iubit, Jared Pobre, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime pe malul mării pe 8 martie, în Mexic. După ce a pus capăt relației cu George Clooney din cauză că aveau păreri diferite despre familie și căsătorie, Stacy a descoperit că partenerul potrivit pentru ea se afla chiar ”sub nasul” său, în persoana lui Jared, cu care era prietenă de 5 ani.

Cei doi formează un cuplu de aproximativ 7 luni, astfel că nunta a fost o surpriză pentru toți apropiații lor. Stacy a dezvăluit că au plănuit evenimentul de câteva luni și că totul s-a desfășurat așa cum și-a dorit.

Citeste si: Vedete care s-au casatorit in 2013

*”Amândoi simțim foarte tare că ”ziua cea mare” trebuie să fie intimă și specială și așa a și fost. A fost un amestec de romantism, liniște, frumusețe naturală conexiuni și iubire covârșitoare”* a declarat Stacy pentru People Magazine.

Jared, în vârstă de 39 de ani, este CEO-ul firmei Future Ads și nu a mai fost căsătorit până acum, la fel ca și proaspăta lui soție. *”Fericirea mea este de nedescris. Căsătoria este forma supremă de iubire și prietenie. Înseamnă să îți pui toată încrederea și credința într-o persoană despre care nu poți decât să crezi că este sufletul tău pereche. Cineva care are doar cele mai bune intenții, care să te ajute să te dezvolți și să fii cea mai bună persoană care poți fi. Jared este toate aceste lucruri pentru mine”* a mărturisit despre soțul ei Stacy.

Citeste si: Cele mai asteptate 5 nunti de vedete in 2014

Nici George Clooney nu stă degeaba. Actorul a fost surprins recent alături de Amal Alamuddin, un avocat britanic. Cei doi au luat cina singuri la un restaurant și au mers împreună la proiecția ultimului film al lui Clooney, ”Monuments Men”, la Casa Albă.

Ne bucurăm mult pentru Stacy Keibler, îi urăm casă de piatră și toată fericirea din lume! Iată și o poză cu cei doi amorezi aflați în vacanță.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here