Roxana a plecat la Valencia in 2009 pentru studii de arta. Trebuia sa stea sase luni, dar i-a placut atat de mult ce facea aici, incat a decis sa ramana. Un an mai tarziu, San venea in Valencia pentru un proiect de fotografie de o saptamana, timp in care ziua lucra, iar seara iesea cu prietenii intr-un bar linistit.

Aici li s-au intersectat pasii – iar restul, ca sa parafrazam o tema mult mai sobra, e istorie. Dar o istorie atat de frumoasa, plina de creativitate si de emotii, incat merita povestita in cele mai mici detalii.

6 octombrie 2010. O seara neobisnuita pentru Valencia: ploaie, tunete; Rox iesise cu o prietena care pleca din oras a doua zi. „Nu prea aveam chef sa ies. O seara de miercuri, ploaie. Dar prietena mea pleca si era pacat sa nu ne distram. Cand am ajuns la bar insa, nu era cine stie ce atmosfera – doar vreo trei baieti la o masa, cu cate o bere in fata”, povestete Rox.

San era unul dintre ei, si a remarcat-o pe Rox imediat. „Nu stiam cum sa ma apropii de ea, dar pana sa ma gandesc mai bine la o strategie, m-am trezit vorbindu-i, asa, din senin, si ea a spus ceva foarte simpatic: Come with me! There are free drinks over there”, isi aminteste el.

Rox continua: „Mi-a placut de San din clipa in care ne-am intersectat privirile s i deja ma gandeam: hm, oare si el m-a observat? Aaah, si de ce nu m-oi fi imbracat cu ceva mai dragut… S i parul imi sta ca naiba de la ploaie. Dar dupa vreo jumatate de ora in care nu se intampla nimic am ajuns la concluzia ca ori e foarte timid, ori e fascinat de posterul din spatele meu, pentru ca nu da niciun semn clar ca o sa deschida conversa ia.

Apoi, brusc imi spune ceva, dar sunt a sa de emot ionata ca ii spun la fel de brusc sa ne luam ceva de baut. Apoi lucrurile au decurs natural – am vorbit si am vorbit s i n-am mai stiut nimic de ceilal i. Despre via ta, copii, arta si incalzire globala, despre tot. Apoi San m-a condus acasa s i tot drumul m-am gandit ca e foarte special, dar ca pleaca a doua zi inapoi in Olanda”.

– Citeste restul povestii Roxanei si vezi pozele minunate de la nuntile ei numai in editia de iarna a revistei Miresici, din 17 decembrie la punctele de difuzare a presei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here