”Somnul de frumusețe” este real. Beneficiile somnului sunt: energie, frumusetea pielii (in timpul somnului organismul te scapa de celulele moarte), mentinerea greutatii deoarece nivelul hormonilor stresului scade drastic in timpul somnului. Cu cat dormi mai mult, cu atat se pierd mai multi hormoni si nu risti sa iei in greutate fara sa stii de ce.

*Citește și: [Cum sa te relaxezi pentru a avea un somn linistit][1]*

”Dacă vrei să arăţi bine, este mai eficient să dormi bine noaptea şi este mult mai ieftin decât tratamentele de înfrumuseţare” ne precizeaza John Axelsson, cercetator la Institutul Karolinska din Stockholm.

Stresul zlinic imbatraneste pielea din cauza eliberarii de cortizol. In timpul somnului toate celulele corpului se regenereaza si se vindeca, fiind eliberat hormonul de crestere dar si melatonina cu un efect incredibil asupra pielii si a sistemului imunitar.

*Citește și: [6 lucruri de care pielea ta are nevoie zilnic][2]*

Opt ore de somn reprezinta garantia unui ten frumos – alunga oboseala, cearcanele, pungile de sub ochi, stresul, pe scurt, celulele epidermei se regenereaza.

Pentru mai putine riduri este foarte important sa dormiti cu fata in sus. Dormitul cu fata direct pe perna duce de multe ori la linii și cute în piele. Ele pot deveni permanente de-a lungul timpului. Dacă nu puteți dormi cu fata în sus, încercați să treceți la așternuturi de satin (sau cel puțin la fete de perna din satin).

*Citește și: [7 trucuri rapide de frumusete][3]*

De asemenea, importante sunt produsele cosmetice cu Retinoizi – produsele cu vitamina A, care reprezinta aur curat atunci când vine vorba de nivelarea ridurilor. Folositi-le pe timp de noapte, deoarece folosite ziua acestea pot face pielea mai sensibila, pot reduce toleranța dumneavoastră la lumina soarelui, provocand roșeață și semne pe piele.

*Citește și: [4 Trucuri de frumusete cu gheata][4]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-te-relaxezi-pentru-a-avea-un-somn-linistit
[2]: https://www.miresici.ro/articole/6-lucruri-de-care-pielea-ta-are-nevoie-zilnic
[3]: https://www.miresici.ro/articole/7-trucuri-rapide-de-frumusete
[4]: https://www.miresici.ro/articole/4-trucuri-de-frumusete-cu-gheata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here