Mall-urile de pe Orchard Street sunt deschise non-stop, numai dorinta de shopping sa nu-ti lipseasca, altfel poti cumpara si la 4 dimineata in Mustafa Mall! Orchard Street este strada cu cea mai mare densitate a mall-urilor din intreaga lume.

In rest, daca vrei sa vezi zgarie-nori, mergi in Financial District, iar pentru cladiri vechi in Chinatown sau in Arab Street, la Moscheea Sultanului, locul de intalnire al comunitatii arabe.

Ajungi cu gondola pe insula Sentosa, transformata in parc de distractii, ca sa antrenezi delfinii roz si sa te bucuri de privelisti de vis. Aici te poti da cu carturi, vizitezi „lumea de sub apa” si faci „fish therapy”, cu picioarele intr-un bazin cu pesti mici, care iti dau senzatia ca maseaza picioarele.

In Underwater World (lumea de sub apa), rechinii inoata deasupra ta, delfinii fac spectacol, iar fantanile sunt muzicale, programate de un calculator si sustinute de lumini colorate, foc, lasere si artificii care creeaza o nebunie a simturilor. Te bucuri de culorile superbe ale pasarilor tropicale din Jurong Bird Park, unde se afla si cea mai mare cascada creata de mana omului, si te relaxezi in gradinile celui mai mare spa in aer liber din Asia – Spa Botanica.

Incerci safari noaptea intr-o gradina zoologica de peste 40 de hectare in jungla sau privesti cele mai frumoase si diverse specii de orhidee in parcurile imense, pline de fantani luminate pe timpul noptii. Acest parc zoologic a fost primul din lume dedicat animalelor nocturne.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here