Vara, in Sighisoara, strazile pavate freamata de viata. Cladirile cu fatade pastelate din Piata Cetatii o transforma in cea mai frumoasa piata medievala din Romania

Strazile inguste si pietruite, casele cu draperii care vin spre tine purtate de vant, hotelurile situate in cladiri vechi si coltul pe care se afla Casa cu Cerb te conduc pana la Piata Muzeului. Aici, la numarul 6, se presupune ca s-a nascut Vlad Tepes, iar locul este transformat acum intr-un restaurant medieval.

Inapoi pe langa zidurile vechi, ajungi printre cantaretii de pe scara cu acoperis de lemn. Pregateste-te sa urci 175 de trepte inundate de muzica melancolica!

Si nu uita: Turnul cu Ceas si statuetele lui pot fi admirate cel mai bine chiar din turn. Iar panorama asupra orasului vazuta de aici este superba.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here