Lauren Conrad, în vârstă de 29 de ani, este o personalitate TV, creatoare de modă și scriitoare americană, model pentru nenumărate tinere din întreaga lume. În februarie 2012, l-a cunoscut pe cântărețul William Tell cu care a început o relație, iar în octombrie 2013 cei doi s-au logodit.

Începând de atunci, Lauren a fost nevoită, ca orice viitoare mireasă, să se ocupe de organizarea nunții sale, ce include decizii importante, printre care și alegerea domnișoarelor de onoare.

Vedeta mărturisește că este norocoasă să aibă un grup de prieteni la care ține foarte mult și a dorit ca fiecare să fie alături de ea în ziua sa mare.

Când a trebuit să aleagă domnișoarele de onoare, Lauren a decis să meargă pe ideea „cu cât mai mulți, cu atât mai bine”, așa că a ales nu mai puțin de 10 prietene pentru a-i fi alături și nu își regretă decizia.

Citeste si : Problemele domnisoarelor de onoare…si solutiile lor

Însă sunt câteva lucruri de care a trebuit să țină cont. În primul rând, va fi destul loc pentru ca toate să stea în picioare alături de ea când spune „da”? Lauren este de părere că dacă nu se poate, nu este nevoie să reduci numărul domnișoarelor de onoare, ci câteva dintre ele pot pur și simplu să stea jos în primul rând.

Dacă ți-e teamă că unele dintre ele se pot supăra că nu au fost alese să stea alături de tine, discută cu ele deschis despre acest lucru și află care sunt dispuse să o facă.

În fond, unele persoane nu țin neapărat să fie domnișoare de onoare și vor doar să fie alături de tine în ziua cea mare, pentru că nu le place să fie în centrul atenției (desigur, tu vei fi în centrul atenției, mă refer aici la cine iese în evidență dintre invitați).

Citeste si: Cum alegi rochiile domnisoarelor de onoare

Apoi, Lauren recomandă viitoarelor mirese să nu excludă anumite prietene doar pentru că nu locuiesc în același oraș sau nu se văd des, chiar dacă nu vor putea lua parte la toate activitățile. De asemenea, este important să ții cont și de alte persoane care vor rămâne în viața ta pentru mult timp, precum sora sau prietena bună a mirelui.

Nu te gândi că ai prea multe domnișoare de onoare! „*Dacă vrei să ai 15, fă-o! Dacă vrei doar două, poți face și asta*”, spune Lauren. „*Ziua aceasta specială are loc doar o dată, deci trebuie să fii sigură că este exact așa cum ți-ai imaginat*.”

Tu câte domnișoare de onoare vrei să ai la nuntă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here