Ca sa gasesti „acel” spatiu, ai nevoie de timp si de multa rabdare. Posibilitatile sunt nenumarate, in functie de sezon si de [buget][1], de la un restaurant clasic, la o gradina sau un cort cu pufuri colorate, in stil indian. Cel ma bine este sa dai frau liber imaginatiei cand vine vorba despre spatiul in care se desfasoare nunta.

– Vara, o gradina sau o curte pot constitui locuri ideale pentru o nunta de Alice in Tara Minunilor. Pont: poti servi mai multe sortimente de ceai in loc de sampania sau cocktail-urile de primire.

– Terasa unui hotel retro constituie un decor potrivit cu o nunta vintage – cu mobilier de fier forjat sau lemn, buchetele prinse cu funde din dantela si broderii pe masa, in culori predominant alb si nude.

– Un element modern si indraznet ar fi o piscina, unde sa transformi evenimentul intr-un „pool party”, dar atentie la numarul si tipul invitatilor.

– Versatillitatea spatiului e un factor important cand iti personalizezi nunta. Un cadru luxos ii va uimi pe [invitati][2], chiar pornind de la o simpla hala. Alege texturi ca organza, tafta, catifea in mai multe straturi, in culori de pruna sau rosu-aprins, cu accente de mov sau roz, lumini deosebite, candelabre cu cristale, precum si detalii metalice.

– Daca preferi un restaurant normal, cu un specific anume, mergi pe ceva cunoscut si testat, atat in ceea ce priveste meniul, cat si ospatarii.

Ai grija la: locurile de parcare, exclusivitatea pe durata evenimentului, interdictiile de fumat si numarul de toalete. De asemenea, discuta cu managerul despre muzica, ringul de dans si despre cat de tare se poate da sonorul.

Nu uita ca nunta este in primul rand celebrarea unui moment special din viata ta si a iubitului tau, alaturi de familia si de prietenii vostri, iar oamenii sfintesc, in cele din urma, locul.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/6-reguli-pentru-o-nunta-cu-buget-redus
[2]: https://www.miresici.ro/articole/10-categorii-de-invitati-de-care-te-poti-lipsi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here