In Seychelles e foarte probabil sa intalnesti vreo vedeta hollywoodiana care, desi lasa in urma racoarea vilei cochete din centrul orasului, nu se mai satura de soare si valuri.

Hai, recunoaste ca niciun cliseu de pe lume nu e mai tentant decat urmatoarea scenografie: apa isi schimba culoarea de la turcoaz la verde-smarald, apoi la ultra-marin si inapoi, soarele mangaie plajale punctate de palmieri cu tulpini albe, inclinate mult catre sol…

Stim, si noi ne punem pe desktop fotografii de-astea, cand ne e lehamite de munca.

Adauga in peisaj hamacul din sfoara alba, paharele aburite, cocktailul cu umbreluta si pestii colorati ca un curcubeu la picioarele tale.

Ia sa vedem, se plange cineva ca excesul de frumusete, liniste si relaxare dauneaza?

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here