Daca ne bagam putin nasul prin dormitoarele altora, aflam informatia linistitoare ca doar 4% dintre cei intervievati au parte de sex in fiecare zi, iar majoritatea cuplurilor casatorite se iubesc cam o data pe saptamana.

Asta ne ajuta sa nu traim cu falsa impresie ca viata sexuala a altora are loc in trei acte in fiecare zi, in timp ce noi ne mai si odihnim…

*Citeste si: [Cum sa ai parte de sex perfect in luna de miere][1]*

Gurile rele spun ca, pe masura ce casnicia avanseaza, sexul tinde sa paleasca din cauza orelor prea lungi petrecute la serviciu, a monotoniei vietii de cuplu, a responsabilitatilor zilnice. Asa o fi in unele cazuri, in casniciile care nu functioneaza cum ar trebui. Exista insa si destule guri bune, dornice sa impartaseasca experientele lor pozitive.

Se pare ca, odata ce au inceput sa imparta in mod oficial dormitorul, fosta miresica si al ei mire s-au relaxat. Actuali sot si sotie, ei au inceput sa se bucure in tihna unul de celalalt si lumea toata a devenit a lor. Sigur ca stomacul nu ni se mai poate urca in gat de emotie cand ne privim partenerul somnoros pentru cea de-a 263-a dimineata in ultimul an.

*Citeste si: [Planificarea nuntii – sursa de cearta in cuplu][2]*

Dar traiul in doi are marele dar sa apropie oamenii intr-un mod special de bun. Micile gesturi senzuale care ne sunt acum la indemana in fiecare zi vin la pachet cu alt fel de delicatese: complicitate si o maturitate erotica. Ce poate fi mai sexy decat o nevasta care stie sa deschida apetitul sotului ei in mai putin de 3 secunde, doar uitandu-se la el intr-un anume fel si atingandu-l usor pe bratul stang? Acum purtatorii de verigheta au timp sa isi exploreze corpurile si sa isi implineasca in doi fanteziile erotice.

Sigur ca viata de cuplu are nevoie de mirodenii pentru a ramane „efervescenta”. Unul dintre cele mai ademenitoare cadouri pe care sotii si le pot face unul altuia este surpriza. Cand el crede ca ai de gand sa atipesti, taman atunci propune-i ceva fierbinte. Si sa nu uitam de dulceata escapadelor senzuale inainte de job. Prinde-l la dus si copleseste-l cu senzualitatea ta exact cand el face lucruri de rutina si se asteapta mai putin.

*Citeste si: [Metode anti-stres inainte de nunta][3]*

Nu e nevoie de scenarii complicate. Lucrurile simple, cum ar fi sa radeti impreuna la un stand-up comedy sau sa va planificati vacanta, sunt suficient de suculente incat sa va trimita in pat ceva mai devreme decat ora normala de culcare. Dar iata, la polul opus avem si un dusman: tot studiile spun ca unul dintre obiectele tacute care sapa la temelia sexualitatii este televizorul din dormitor. Deci jos cu el, sa-l exilam pentru totdeauna in sufragerie!

Sunteti sot si sotie. Se pare ca o sexualitate sanatoasa se bazeaza in primul rand pe respectul pe care il avem pentru partener. Respectul si dragostea sunt cel mai ispititor cocktail preparat in cadrul unui mariaj, iar sexualitatea nu face decat sa exprime sentimentele existente in cuplu. Asta inseamna ca, daca lucrurile merg bine, sexul este o cireasa mare, rosie, frumoasa, gustoasa si binemeritata care vine si se asaza bonus pe acest tort numit casnicie.

Ce mai putem lua cu noi in dormitor, acum ca avem pe deget o verigheta? Ei bine: miere, gheata, cafea, muzica buna, lumanarele parfumate, o sticla de vin rosu si doua pahare care fac „cling”. Si toata buna dispozitie pe care o avem in dotare. Restul, adica sexul foarte satisfacator, o sa vina de la sine.

*Citeste si: [Cum sa depasesti panica dinaintea nuntii][4]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-ai-parte-de-sex-perfect-in-luna-de-miere
[2]: https://www.miresici.ro/articole/planificarea-nuntii-sursa-de-cearta-in-cuplu
[3]: https://www.miresici.ro/articole/metode-anti-stres-inainte-de-nunta
[4]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-depasesti-panica-dinaintea-nuntii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here