Intr-o seara frumoasa in care sarbatoream patru luni de la nunta, am primit acel e-mail pe care-l asteptam inca de cand m-am hotarat sa particip la concursul Tu pe coperta revistei Miresici nr. 4!.

Momentul in care am terminat de citit, recitit si re-recitit email-ul in care mi se transmitea ca sunt una dintre finaliste a fost de nedescris.

Sedinta foto mi-a placut la nebunie! A fost o zi lunga, dar plina de surprize placute, o zi in care am uitat de probleme si m-am simtit ca o vedeta, rasfatata de toti cei din jur.

Satisfactia mea sufleteasca din clipa in care m-am vazut in oglinda a fost, cred si sper, cea mai mare rasplata pentru cei care s-au ocupat de lookul meu: fashion stylist, hairstylist, makeup artist si fotograf. E atat de usor sa poti oferi bucurie si tocmai asta am primit eu timp de o zi – zambete si sfaturi oferite cu bucurie…

– Citeste povestea Mihaelei si afla sfaturile make-up artistului Maybelline, Nick Barna, numai in noul numar al revistei Miresici, acum la toate punctele de difuzare a presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here