Cand zici Scotia, te gandesti la o mare de verde. Verdele crud care se transforma in nisip alb la intalnirea cu marea, grotele si cascadele, castelele si misterul blocurilor de piatra verticale, asezate in forma de cruce, sunt motivele pentru care te afli aici.

Plajele te vor retine langa ele pentru ca au multe mistere de lamurit. Hebridele Interioare si Exterioare merita sa fie cercetate cu o barca de mici dimensiuni, pentru a descoperi mici comori tinute secrete.

Treci de pe Insula Islay, numita „Regina Hebridelor” si recunoscuta pentru distileriile de whiskey, pe Insula Jura, faimoasa pentru a fi tara caprioarelor. Dintre Hebridele Exterioare, Harris este o insula a contrastelor – in partea de est este stancoasa, iar in vest are plaje aurii.

Pe Insula Lewis gasesti celebrele blocuri de piatra Callanish, pe locul al doilea ca importanta dupa Stonehenge. Spiritualitatea tipic scotiana se simte in aer si pe fetele localnicilor. Pe Insula Barra, poti vizita castelul Kisimul. Hebridele sunt de asemenea locul potrivit pentru sporturi in aer liber. Poti opta pentru tenis, golf, yachting, calarit ori ciclism. Sau poti intra in jocurile localnicilor, daca reusesti sa le intelegi regulile ciudate…

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here