Nu putini sunt occidentalii care spun ca, daca ar avea bani sa viziteze toata Europa, ar incepe si ar termina cu Santorini, iar restul sejurului nici n-ar mai conta…

Citeste si: Insula Kos – taram cu istorie

Motive sa alegi fermecatoarea insula din Marea Egee ca destinatie pentru o vacanta in doi sunt nenumarate, de la clima si peisaje, pana la frumusetea fizica si spirituala a localnicilor.

Ai doar grija sa cumperi carduri de memorie suficiente, pentru ca aparatul tau de fotografiat n-o sa aiba o clipa de odihna: peisaje cu tarmuri ametitoare, ape de safir regal, arhitectura rurala tipic elena, casute catarate pe stanci, cupole albe si acoperisuri albastre, podgorii intinse.

Citeste si: Egipt – calatorie spre centrul istoriei

Un ultim indiciu: Santorini este locul ideal pentru a admira un asfintit de soare reflectat in oglinda marii, iar asfintitul „trait” pe stradutele satului Oia candideaza la topul minunilor naturii.

Citeste si: 3 carti de luat cu tine in luna de miere

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here